Les notícies destacades de la setmana

Les notícies destacades de la setmana

Cada setmana us portem les notícies més destacades en l’àmbit de l’atletisme català. Aquests últimes dies han estat protagonistes la Marató de Barcelona, la RFEA i ho seran els sub16 i sub14


  • Començàvem la setmana amb la ressaca de les medalles aconseguides en el Campionat sub18 de Tarragona per part dels atletes catalans, un total de 21. Aquí la crònica. A més, el CA Vic acabava 6è en noies en el Campionat de Clubs Sub14.
  • La Marató de Barcelona es reinventa. L’organització, a banda de canviar la imatge i l’estil, també va innovar en el format. Aquí ho expliquem. Serà virtual i en diverses fases.
  • Un club català va decidir suspendre els entrenaments degut a les mesures de contenció actuals de la pandèmia i a l’alta incidència de casos en la zona. Es tracta de l’Escatxics Agramunt.
  • L’entorn d’Arnau Monné va denunciar un menyspreu per part de RFEA i CSD a l’hora de concedir-li el grau DAN que van demanar. Ho expliquem en aquest article.
  • Zoya Naumov, Laura Redondo, Ella Bestué i Cora Salas seran atletes membres de l’Assemblea General de la RFEA segons les votacions extretes del passat 21 d’octubre. Els vuit clubs catalans representants son el CA Montornés, la JA Sabadell, el Pratenc AA, el CA Nou Barris, l’Atlètic Igualada, el Club Atlètic Granollers i Lleida Unió Atlètica. Aquí la nota de la RFEA.
  • El Campionat Sub16, Sub14 i Màster de Clubs es celebra aquest cap de setmana. Un d’ells, el primer, a Granollers. Expliquem la prèvia aquí.