Les notícies destacades de la setmana

Les notícies destacades de la setmana

Com cada setmana us portem que ha donat de sí els últims dies a nivell atlètic català. Diversos noms propis han estat destacats, tot i que el fet de tenir a molts atletes d’elit de pretemporada ens deixa amb menys novetats respecte a d’altres setmanes.


  • Començàvem la setmana amb la ressaca de les últimes competicions del passat cap de setmana. Les 13 medalles catalanes al Campionat Sub20 les explicàvem aquí, mentre que també us fèiem una crònica àmplia del Campionat de Trail Running, amb dos guanyadors catalans, i del Campionat de Catalunya sub10 a sub16, celebrat a Lleida.
  • A mitja setmana sortien les llistes d’inscrits de cara al campionat Absolut de Catalunya que es disputarà a Igualada. La FCA feia la presentació del que serà l’edició 100.
  • El Club Esportiu Mossos d’Esquadra i el Banc dels Aliments van arribar a un acord de cara a engegar una campanya solidària de recollida d’aliments per totes aquelles famílies que havien patit durant el confinament i durant l’actual pandèmia. Josep Denuc ens ho explicava detalladament.
  • Joshua Cheptegei i Letensebet Gidei van batre dos rècords del món en el NN Valencia World Record Day. Cheptegei ho va fer en els 10.000 i Gidei en els 5000. En aquesta cursa va fer de llebre la banyolina Esther Guerrero.
  • Eivissa serà la nova seu del Campionat d’Espanya de Trail Running absolut i sub20 per Federacions Autonòmiques, el proper 13 de desembre.
  • El portal oficial de Tòquio 2020 ha entrevistat a Abdessamad Oukhelfen, on va explicar les sensacions de cara a poder obtenir la mínima. L’atleta reusenc va explica que “el meu entrenador em va dir que si entrenava fort podia deixar petjada a l’atletisme, ara penso que tenia molta raó”. L’entrevista aquí.
  • Avui us hem portat la prèvia del Campionat Absolut i Sub23 que se celebrarà a Igualada el proper diumenge i dilluns. També gaudirem dels relleus i les Proves Combinades.