El CEME i el Banc dels Aliments uneixen les forces

El CEME i el Banc dels Aliments uneixen les forces

El club esportiu dels Mossos d’Esquadra, amb la secció d’atletisme com una de les més destacades, mostra el seu vessant més solidari amb un dels temes candents a la societat actual

El Club Esportiu Mossos d’Esquadra (CEME) va engegar una campanya solidària de recollida d’aliments juntament amb el Banc dels Aliments de cara a ajudar a les persones necessitades arran de la pandèmia de la COVID-19, on s’han multiplicat els casos i cada cop més gent pateix aquesta situació desfavorable.

El CEME, en el seu web, explica que “com a entitat sense ànim de lucre fomentem la pràctica saludable de l’activitat esportiva i convidem a tots els socis i sòcies, familiars, amics i amigues que ho desitgin a col·laborar en aquesta campanya, perquè es converteixi en la nostra Festa Social d’enguany” expressen en un comunicat.

La campanya es va iniciar ara fa dues setmanes i fins al moment s’han arribat als 612 quilos d’aliments recollits. Amb tot, el cos de Mossos d’Esquadra juntament amb el CEME demanen molta més ajuda i una aportació molt més gran de la gent i animen a participar-hi de manera massiva.


També han fet activitats destinades a poder aconseguir més beneficis per a la campanya solidària, com una caminada pel massís del Pedraforca, on els assistents van recórrer 17 quilòmetres.

Recordem que el CEME va formalitzar un acord de col·laboració entre el club i la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, entitat que dona suport a les persones afectades per aquesta malaltia i als seus familiars, entre les que es troben algunes famílies al cos de Mossos i pel que s’ha mostrat molta sensibilitat.

Aquest és l’enllaç als donatius del Banc dels Aliments