Agenda: Les properes competicions

Agenda: Les properes competicions

Les proves han començat i ens esperen tres setmanes de molt de moviment en territori català

Malgrat que la pandèmia de la COVID-19 encara està molt present entre nosaltres, la sortida del confinament va provocar, de manera esglaonada, els inicis dels entrenaments de molts clubs i atletes que volien arribar en bones condicions als campionats de setembre i octubre. Les entitats van començar a crear competicions i proves perquè els i les atletes puguin assolir les marques desitjades.

De moment hem viscut la I Milla de Sant Pau (la primera prova a Catalunya), el Decaulió a Térmens (Lleida), la Milla del desconfinament a l’Estadi Serrahima i el Control 1 a Amposta, organitzat per la UA Montsià. A més a més hem viscut altres petites proves més locals o internes i d’altres arreu de l’estat.

A partir d’aquest cap de setmana comencen a arribar competicions gairebé cada 3 o 4 dies. Anem a detallar-vos totes aquelles que ja estan instal·lades al calendari.

Dissabte 18 de Juliol: El C.A. Palafrugell celebra un Control de Llançaments Màster a partir de les 17h de demà, el primer després del confinament. Aquí podreu llegir la normativa i revisar l’horari

Diumenge 19 de Juliol: Viurem la 1a Jornada del Campionat d’Andorra Absolut, amb la presència de diversos atletes catalans confirmats, com ara Pol Retamal, Àlex Kingue, Ona Rossell, Laia Saumell o Marc Gale. La llista la podeu consultar aquí. A partir de les 16h viurem proves com el 100mll, la perxa, la javelina o el 400mll.

Ambient durant el control 1 celebrat a Amposta el passat dimarts. Foto de Pau Cecilia

Dimarts 21 de Juliol: Amposta acollirà el Control 2 organitzat per l’UA Montsià amb les proves que no es van celebrar el passat dimarts. Aquí podeu revisar la llista d’inscrits. A partir de les 18h viurem proves com el 100mll, el 110t, el 1500 o el 40mll, amb proves també dedicades a la categoria cadet (sub16).

El mateix dimarts viurem les Proves de control organitzades pel CN Banyoles i l’Atletisme Olot-Terres de Volcans, amb la presència d’Esther Guerrero, que segons apuntava ahir el portal web “Somos Atletismo” buscarà establir un nou rècord d’Espanya de 2000mll. A partir de les 19.30h viurem proves com el 100mll, el 300mll o el mateix 2000mll. Podeu trobar aquí la informació.

Cartell de les Proves de Control a Olot

Dissabte 25 de Juliol: A Sabadell viurem el segon control de llançaments màster, a partir de les 17h i amb les proves de disc i martell. Aquí podeu llegir la informació.


Diumenge 26 de Juliol: A Lloret de Mar viurem la primera gran prova de fons, la Lloretrail, amb una distància de 12km i amb la presència d’atletes com Carles Castillejo i Sheila Avilés. Organitzada per La Sansi, la sortida està prevista a les 7.30 i tindrà tandes de 60 atletes cada 8 minuts, tal i com explica el reglament.

Cartell del Trail Lloret del proper 26 de juliol

Dilluns 27 de Juliol: A Vic es celebra un control intern amb tres proves en concret de cara a que els atletes puguin aconseguir bones marques. En el calendari trobem 1000 llisos, llançament de javelina i de Pes 3kg

Dimecres 29 de Juliol: A Gavà s’organitza el I control d’estiu creat pel Club Atletisme Gavà, amb un bon assortiment de proves i amb restriccions que s’expliquen en el reglament. En horari de tarda i vespre, es disputaran proves de velocitat, mig fons i Triple Salt.

El mateix dimecres viurem el segon control a Olot organitzat per CN Banyoles i Terra de Volcans. En aquest cas les proves son un 400, un 600 i un 1000mll, a banda del 2000mll i el 1500mll.

Cartell del 1r control d’Estiu a Gavà

Dijous 30 de Juliol: A Vic es disputa el segon control intern de 18h a 19h amb proves sub14 com el 80m tanques i el salt de llargada i un 3000mll obert a tots.

Divendres 31 de Juliol: A Palafrugell s’organitza una altra competició. En aquest cas es tracta de la Jornada de Control Social Fi de Temporada, amb proves com la Perxa, la llargada, el 100, el 200 i el Triple Salt. Començarà a les 18h i està obert a tots els atletes.

Dissabte 01 d’Agost: A l’Estadi Joan Serrahima viurem la II Milla del Confinament, la repetició de la prova viscuda el passat cap de setmana, amb la mateixa distància i les mesures de seguretat ja imposades, les sortides esglaonades i la distància de seguretat.

Diumenge 09 d’Agost: A Andorra viurem la segona jornada del Campionat Absolut amb la resta de proves que no viurem aquest cap de setmana. Triple, Pes, Javelina, Llargada, 200 o 3000 obstacles son algunes de les destacades.