Cristina Lara deixa el CAR i se’n va a Granada

Cristina Lara deixa el CAR i se’n va a Granada

L’atleta del Barça abandona el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat després de cinc anys per buscar noves emocions i reptes en un grup d’entrenament d’altes prestacions

Poca gent ho sabia, però des de feia setmanes semblava un fet. Cristina Lara deixa el CAR de Sant Cugat de manera definitiva després de set temporades i se’n va a entrenar a Granada, en el grup anomenat “fuertes y rápidos” d’en Manolo Jiménez, on entrenen atletes com Arián Olmos Téllez, Sònia Molina, Dani Rodríguez o Pablo Montalvo, l’actual campió d’Espanya absolut.

Lara no ha passat un bon any, degut al confinament i a la recuperació de l’operació (artroscòpia al genoll dret) del passat mes de novembre, ara fa deu mesos. Després d’un procés llarg i sense poder competir en cap dels campionats de Pista Coberta i Aire Lliure, l’atleta del Barça busca nous reptes. Continuarà al club blaugrana però en un altre grup d’entrenament.

En declaracions a Carrer Lliure, Cristina Lara ens explica el perquè de la seva decisió. “M’he donat compte que necessitava un canvi de vida, un canvi en tots els nivells motivat per l’àmbit esportiu. Volia tornar a trobar la motivació i il·lusionar-me amb un projecte nou. Els últims anys m’he sentit una mica estancada i vull seguir desenvolupant-me i creixent” ens comenta la velocista.


D’aquesta manera, deixarà d’entrenar amb el grup de Ricardo Diéguez, on entrenen, sense anar més lluny, atletes com Jaël Bestué, Estela Garcia o Anna Monsó. Amb panter portava set anys, dels quals els últims cinc en el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. Lara admet que abandonar el CAR suposa un canvi dur per tots els amics i amigues que deixa aquí, però és una situació que ha valorat amb calma.

Cristina Lara ens explica que “em fa molta il·lusió viure a Granada. Allà trobaré nous estímuls, noves metodologies de treball amb un grup nou. A Andalusia trobaré també gent de molt nivell, velocistes amb moltes ganes de millorar i un projecte que per mi és molt interessant” comenta l’atleta.

Recordem que la velocista del Barça va participar, com a última gran meta atlètica, en el The Match celebrat la temporada passada defensant la samarreta d’Europa. Des de llavors no ha pogut competir en alt nivell, doncs va venir l’operació, la recuperació i el confinament. Ara, busca noves metes per tornar a lluitar pels campionats de Catalunya, d’Espanya i per tornar a la selecció espanyola. Reptes que buscarà en el nou grup d’entrenament a la ciutat nassarita.

Cristina Lara ha publicat a les seves xarxes un comunicat on explica l’adéu i s’acomiada d’aquests últims set anys. L’atleta marxarà a Granada cap a finals de setembre.