Cristina Lara se sotmet a una artroscòpia al genoll dret

Cristina Lara se sotmet a una artroscòpia al genoll dret

La velocista internacional del Barça arrossegava molèsties durant la temporada anterior i ha passat pel quiròfan per solucionar-les. Operada amb èxit, ara inicia la seva recuperació

Cristina Lara ha decidit sotmetre’s a una artroscòpia al seu genoll dret per solucionar els problemes que arrossegava durant la passada temporada, quan no va poder competir al 100% de les seves condicions físiques durant el tram important del curs. L’actual campiona catalana dels 100mll i atleta internacional inicia així una recuperació que ha de portar-la a superar per sempre aquestes molèsties.

L’atleta del Barça ha publicat al seu compte d’instagram una fotografia, un cop superada l’operació, on explica que no ha viscut una situació fàcil però que avui mateix comença la recuperació. A més, Lara agraeix a totes les persones que han estat al seu costat en aquests mesos difícils.


Segons hem pogut saber, Cristina Lara s’ha sotmès a una artroscòpia del genoll dret per lesió condral de grau III, estabilitzada amb sinovectomia, on se li va aplicar una malla de col·lagen acelular. L’atleta va descansar durant la nit i avui ja ha rebut l’alta un cop superada la intervenció.

En els propers mesos de recuperació, Lara buscarà de nou les bones sensacions prèvies a les molèsties. Recordem que l’atleta catalana va participar en el campionat “The Match” representant la selecció europea. Aquella va ser la seva última aparició. Tenint en compte la importància de la temporada 2020, aquesta operació ha de servir per tornar-la al seu millor nivell.