La ruta i el Cros tornen a tenir protagonisme

La ruta i el Cros tornen a tenir protagonisme

La Mitja de Sitges i el Cros de Vidreres i Ripollet mantenen quota de pantalla a les proves de llarga distància a l’aire lliure

Després d’un cap de setmana monopolitzat per les proves de pista coberta (també en aquest Sabadell tindrà protagonisme) el cros i la ruta torna amb força, amb tres proves destacades en el calendari.

Al Garraf arriba una prova que hem gaudit els últims 36 anys. Ara, amb la 37a edició, la Mitja de Sitges gaudeix de bona salut i d’un bon reguitzell d’atletes que hi participaran. A les 10h del diumenge es donarà el tret de sortida a la ja clàssica prova, amb un petit tast a les 09h amb els corredors que participin al Quart. La Mitja circula per tota la línia de costa, el port, i puja cap al poble, amb arribada al Passeig de la Ribera

S’emportaran trofeus i medalles els tres primers classificats. No obstant, la Diputació de Barcelona també reserva uns trofeus pel corredor i corredora de més edat i el club masculí i femení amb més participació. Durant l’esdeveniment també tindrà lloc una cursa solidària, la recaptació la qual anirà destinada a la Fundació Ave Maria, especialitzada en persones adultes amb diversitat funcional. Josep Arnal i Gisela Carrión van ser els guanyadors de la passada edició, que va comptar amb la presència de 4000 atletes.

Tampoc ha acabat la temporada de Cros. Malgrat haver viscut ja la resolució del Campionat de Catalunya, aquest cap de setmana arriben dues cites més. Primer de tot, cal destacar el 31è Cros de Vidreres, doncs amb aquesta prova es tanca el circuit gironí de la temporada. Per tant, els atletes que sumin més punts s’emportaran el trofeu del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i s’emportaran el 16è Trofeu Diputació de Girona. 

Cartell del 38è Cros de Vila de Ripollet

A les 10.45h del diumenge tindrà lloc la cursa sènior femenina i a les 11.35h la sènior masculina. Abans haurà començat la competició a les 10h, amb la disputa de les curses OPEN, seguides de les curses d’escola. El circuit es disputarà entre el carrer de Sant Jordi i l’Avinguda Mediterrània, amb 4,1 km per les noies i 5,5 km pels nois (cros curt)

Al Vallès Oriental destaquem la disputa del 36è Cros Vila de Ripollet, amb l’organització del Patronat Municipal d’Esports de Ripollet i el club Ripollet Unió Atlètica. La prova, disputada a les afores de la població (Parc dels Pinetons), començarà a les 9.30h amb la disputa de la cursa sub16. La prova sènior femenina serà a les 12:25 (amb un total de 5,9 km) i la masculina a les 12.55 (amb 7,7km). L’organització ha confirmat 1050 inscrits en total.

La temporada de Cros està arribant al final, restant només com a plat fort els campionats de relleus mixtos.

distancia ı mans ı mascareta