Duels animats al memorial Julio Álvarez

Duels animats al memorial Julio Álvarez

«Laura Redondo brilla A Manresa»

Amb aquest titular l’organització va resumir una nova edició (11a) del Memorial Julio Álvarez, cita ja fixa al calendari de llançaments. Aquest any, igual que la cita de Gavà de fa 15 dies, amb més d’un mes de retard, però amb un calendari tan atípic, i a quinze dies de l’absolut de Madrid, va ser una prova de foc pels llançadors.

Laura Redondo (FC Barcelona) va tenir l’actuació més destacada a l’Estadi Municipal d’atletisme El Congost en el llançament de martell. Redondo ja havia competit feia unes setmanes a casa seva.

Laura Redondo guanyadora del concurs de martell femení al 11è Memorial Julio Alvarez amb un millor llançament de 66,31m (Foto: Toni Cabrera)

Redondo es va imposar en el concurs de Martell amb un bon llançament de 66.31 metres, per davant de Berta Castells (València CA) que va acabar amb 63.07 metres.

Novament, el duel entre les millors llançadores de Catalunya (i també de l’estat) va ser una de les notes destacades i animades d’aquesta competició.


Berta Castells al martell femení del 11è Memorial Julio Alvarez amb un millor llançament de 63,07m (Foto: Toni Cabrera)

En el concurs de Pes masculí es va repetir el duel català que vam veure dilluns a Castelló, amb José Javier Ortega (FCB) guanyant la prova amb 16.25 metres, per davant d’Aaron Sola (2on amb 15.96m) i Eloi Rovira (3er amb 15.91m).

A nivell local cal destacar l’actuació manresana de Sergi Cabezón en Pes (5è amb 13,15m), d’Alba Estévez (1a en Disc amb 35.26m), i de Irene Mateo en Martell sub16 (1a amb uns excel·lents 45.73m, que signifiquen millor marca personal i Rècord de Manresa Sub16).

Altres participacions destacades van ser les d’Aina Ramos a la Javelina (39.09), Daniel Ruiz al martell juvenil (60.94) o Aleix Camats al Pes sub16 (13.59).

Fotos de Toni Cabrera