Altaveu

Carrerlliure.cat és un mitjà de comunicació online GRATUÏT que ofereix, gràcies a un equip integrat per periodistes, entre altres professionals, informació actualitzada i de manera permanent les 24 hores del dia, tots els dies de l’any i que poden ser consultats a través d’internet des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil com a telèfons intel·ligents o tauletes.

La nostra línia editorial és molt clara, tot el que tingui a veure amb l’atletisme i atletes catalans (en totes les seves vessants i nous formats) buscant sempre acostar les notícies d’última hora, amb entrevistes, reportatges, narracions minut a minut d’esdeveniments en directe, columnes d’opinió, etc.

Carrerlliure.cat compta amb nombroses vies de participació dels lectors, a més de la possibilitat de comentar qualsevol notícia publicada en la web mitjançant qualsevol de les nostres Xarxes socials, o consultar a través del cercador qualsevol contingut publicat en anteriorment.

Però obrim el nostre ALTAVEU perquè altres atletes, clubs o empreses que vulguin comunicar el seu esdeveniment, el seu club o qualsevol informació que vulguin fer pública, sempre d’acord amb la nostra línia editorial, continuar oferint Carrerlliure.cat de manera GRATUÏTA i VERAÇ, com fins ara.


Contacte:

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l’email altaveu@carrerlliure.cat, i us respondrem el més aviat possible.

TarifEs:

COMUNICACIÓ solidÀria

Els clubs, atletes o entitats esportives poden contactar amb nosaltres per a comunicar i fer públics els seus esdeveniments solidaris o notícies rellevants. Intentarem en la mesura del possible poder fer el màxim de cobertura i difusió aportant el nostre granet de sorra.

MARQUES I ESDEVENIMENTS COMERCIALS:

Si ets una marca, una empresa o un esdeveniment comercial i creus que el nostre mitjà és una manera útil de fer arribar el teu missatge, et reservem un espai.

Espai Preu Durada
Banner central (inici) 100 € mes
Banner inici contingut 200 € mes
Banner intercalat contingut 150 € mes
Banner final contingut 150 € mes
Banner lateral 100 € mes
Impacte xarxes 100 € impacte
Especificacions material:jpg, psd, png(consulteu per altres formats)

Mitjà de comunicació associat a: