La Federació es vesteix de JOMA

La Federació es vesteix de JOMA

El passat 26 d’octubre la Federació Catalana d’Atletisme feia oficial que la marca internacional de roba esportiva JOMA serà el nou patrocinador oficial tècnic esportiu.

L’acord amb la marca inclou vestir la selecció catalana en totes les competicions i disciplines de la temporada 2024 i 2025, a tot l’equip de jutges i jutgesses i al personal federatiu.

Avui, aprofitant el descans entre la jornada de matí i tarda del Campionat de Catalunya Absolut en PC es farà la presentació oficial de la nova roba dissenyada per la marca per vestir els esportistes de la selecció catalana en les pròximes competicions.

Un acte oficial curt i programat a les 16.40 h, just abans de l’inici de la jornada de tarda, on assistirà representació de l’empresa com ara l’exmarxador olímpic Jesús Ángel Garcia Bragado, juntament amb la presidenta de la FCA, Mercè Rosich i el vicepresident primer, Jordi Molins.


Durant l’acte, podrem veure cinc atletes de Catalunya vestint les diferents peces de roba de la selecció catalana. Podrem veure des de la roba de competició, samarreta i el pantaló de passeig, l’impermeable o el xandall oficial.

L’acte acabarà amb la projecció d’un vídeo promocional i la foto final.

JOMA té un ampli recorregut en el món de l’atletisme. Enguany, és el patrocinador oficial de la selecció espanyola, que competeix en un àmbit internacional d’alt nivell.

Recordem que la resta personal FCA, ja les està utilitzant la seva nova indumentària des d’inici d’aquest any a les diferents competicions i actes oficial.