Marc Fernández pateix un accident

Marc Fernández pateix un accident

accident amb un vehicle quan anava amb bicicleta

L’atleta de l’Agrupació Atlètica Catalunya entrenat per Carles Castillejo, Marc Fernández (2002) va patir diumenge passat (21 de maig) un accident important mentre disputava la cursa cicloturista La Ports de 96 Km i 1.800m de desnivell acumulat en un circuit d’anada i tornada des d’Arenys de Munt.

Segons ens comenta el seu entrenador Carles Castillejo l’ensurt inicial va ser molt gran doncs no es tenien informacions molt precises. El cas és que es desconeix exactament el que va succeir doncs l’atleta va perdre el coneixement amb l’impacte que li ha provocat algunes fractures a la cara i a la llengua. També ha patit una abrasió important al quàdriceps i ha calgut cosir amb 5-7 punts la zona de la tibia.

la carrera esportiva no corre perill

A mesura que passin les hores s’esclarirà més la causa de l’accident (sembla que la policia té la matrícula del cotxe implicat) però el més important és que la dedicació atlètica de Marc no corre cap perill i el seu entrenador confia que pugui retornar als entrenaments en uns dies i l’atleta també està animat per retrobar de nou el camí a la normalitat.

expectatives esportives

Marc s’estava recuperant d’una lesió d’estrès a la tibia i estava en la darrera etapa del procés de recuperació. L’entrenador ens diu que “de fet ja estava fent entrenaments de 15 Km fraccionats” i aquesta cursa cicloturista també formava part d’aquest procés per retornar a la competició atlètica. El que ja queda descartat és el Campionat d’Europa Sub23 del 13 al 16 de juliol a Espoo (FInlàndia) on tantes esperances hi tenien depositades entrenador i atleta. “Aquí ja no arribem a temps per estar ben preparats”.


Recordem que la darrera cursa de Marc va el 4 de febrer, uns 3.000m a la pista coberta d’Antequera on va marcar 8:20.17. Unes setmanes abans, quedava segon al Campionat de Catalunya absolut, també en 3.000m amb marca personal de 8:13.74.

Esperem veure’l ben aviat tant a la pista com al cros ja que és un atleta polifacètic amb la marca més destacada de 8:54.42 en 3.000mo però també internacional en el cros.

foto destacada: @avancam_com