La FCA es manifesta

La FCA es manifesta

El passat 29 de març la federació va presentar el seu nou pla de comunicació, un pla ambiciós on la FCA  juntament amb E2S Creativa, agència especialitzada en màrqueting i publicitat, van establir un full de ruta amb diverses fases. En aquell acte es va donar el tret de sortida amb una nova imatge «comercial» i on també es van donar algunes pinzellades dels futurs passos (nova web, nous formats, etc.) i d’un manifest institucional, amb la intenció de tornar a passar el focus en els valors de l’atletisme.

Durant aquell acte vam poder copsar de primera mà amb els protagonistes les seves intencions i motivació, un pla integral que esperem porti nous ingressos i patrocinis a aquest esport que beneficiï a tots, atletes, clubs i resta d’estaments federatius.


El passat dissabte durant la Festa de l’Atletisme Català es va presentar públicament una nova «peça», el vídeo del manifest de la Federació Catalana d’Atletisme, un video on intenta recollir de breu els valor d’aquest

Foto de portada: Imatge del manifest presentat el passat 29 de març a la seu de la federació (©Avancam – Tots els drets reservats)