Publicada la licitació per renovar la PC

Publicada la licitació per renovar la PC

La licitació pública ja es pot concursar al web de la Generalitat de Catalunya i al perfil de contractant de l’Ajuntament de Sabadell

La Pista Coberta de Sabadell viurà la renovació esperada del paviment de l’anella. La licitació pública per a les obres ja es pot visitar a la secció de “Contractació Pública” de la Generalitat de Catalunya i al perfil del contractant de l’Ajuntament de Sabadell.

Aquesta licitació és per a la renovació de la fase 1, que inclou els treballs necessaris per la restitució dels peralts i la renovació del paviment esportiu de la Pista Coberta d’atletisme. El pressupost de la licitació és d’uns 463.085 euros i la durada del contracte d’uns dos mesos.


Recordem que l’objectiu de l’actual Junta directiva de la FCA es tenir la nova Pista Coberta per a la temporada 2023, atès que aquest curs, l’anella del pavelló era la que es va utilitzar la temporada passada en el Palau Sant Jordi i que prèviament havia format part de la pista coberta de Vilafranca, com a situació d’emergència. L’anella actual es motiu de polèmiques i debats entre el col·lectiu d’atletes degut al seu estat i a les dimensions de la mateixa.

El termini de presentació d’ofertes serà fins al 24 de febrer.