Nous començaments

Nous començaments

Em presento, sóc l’Àfrica Radsma. Segurament, la majoria em coneixereu per la meva faceta d’atleta, per haver compartit finals catalanes i estatals amb la meva germana, o pel cognom Radsma, que a poc a poc va agafant més renom en l’atletisme. Però potser no em coneixereu tant per la branca “professional”, si així se’n pot dir, encara iniciant-me en el món laboral. 

A part de dedicar-li gran part del dia a l’atletisme, estic graduada en Publicitat i Relacions Públiques. Actualment formant-me en el vessant del màrqueting. Amb experiència en la comunicació esportiva, espero poder aportar el meu granet de sorra per continuar la meva formació, treballar de valent i aprendre en un equip d’amants de l’atletisme.

Encara que no es transmet a les meves xarxes socials, m’encanta la comunicació, l’esport i sobretot estar al dia de tot el que passa en l’atletisme per comentar-ho amb els meus. Ha arribat un moment en què buscant, pensant i barallant-me amb el meu futur, m’agradaria fer del que més m’apassiona la meva professió. 


Tot té un inici, uns primers passos i uns petits objectius. I és per això que arribo a Carrer Lliure amb molta il·lusió i ganes de fer difusió de l’atletisme català i donar-li el punt de vista femení que tant li fa falta a l’esport en general. 

Amb ambició a donar el millor de mi mateixa, és per això que quedo a la vostra disposició per qualsevol aportació, dubte o informació d’interès.