Juárez i McGrath dominen la marxa

Juárez i McGrath dominen la marxa

L’atleta del CA Manresa segueix dominant la marxa catalana (amb permís de Raquel Gonzàlez) i l’atleta del Cornellà Atlètic dona un salt endavant guanyant el campionat absolut.

Que Paul McGrath és un dels atletes amb més futur i present de Catalunya és una evidència. Ve de guanyar el campionat d’Europa sub20 i ara ja podem anomenar-lo com a a Campió de Catalunya absolut. Ahir a El Vendrell, l’atleta del Cornellà Atlètic va donar una lliçó magistral als 20km marxa, acabant amb 1:23.50 i deixant enrere a tots els seus perseguidors. De fet, qui li podia fer ombra, el seu company Kevin Cerro, va acabar desqualificat.

Darrere de Mc Grath, que també va ser campió sub23, van entrar Mario Viñas, l’atleta de l’Agrupa sempre present en el podi, amb temps d’1:28.58 i en tercera posició el màster Jose Manuel Gómez, amb temps d’1:37.02. Quart seria el de L’Hospitalet Atletisme Marc Guerrero.

En categoria sub20 la victòria final va ser per Óscar Martínez, també del Cornellà Atlètic, nou reforç aquest any, que va acabar els 10k amb 44:37. El Campió sub18 seria Elies Ballester, del Barça, amb 48:59.


Pel que fa a la categoria femenina, Mar Juárez va aprofitar la situació de la baixa de la seva gran rival, Raquel Gonzàlez, i es va convertir en campiona de Catalunya acabant amb un temps d’1:37.05. L’atleta del CA Manresa va dominar des de l’inici, tot i que seguida al costat de les seves rivals en el dia d’ahir, imposant la seva veterania. En segon lloc va arribar Cristina Montesinos, de L’UA Lleida, amb temps d’1:38.04. En tercera posició, i campiona sub23, arribaria Gemma Mora, amb lluita frec a frec amb la seva companya de club, Mireia Urrutia, segona sub23, ambdues de L’Hospitalet Atletisme.

Noa Rodríguez, també de l’UA Lleida, seria la campiona sub20, amb temps de 52:51 els 10k. En categoria sub18 la victòria seria per una altra de les fermes promeses de la marxa, Júlia Suárez, del CA Taragona, amb 48:44 els 10k. En categories inferiors destaquem la folgada victòria de Gina Torres en categoria sub16.

Resultats aquí