El Campionat de Clubs porta novetats

El Campionat de Clubs porta novetats

La més destacada, l’aparició de dos relleus mixtes

La FCA va publicar fa uns dies les dates, seus i proves del proper Campionat de Catalunya de Clubs a l’Aire Lliure (les anomenades a nivell intern com les lligues) que s’han de celebrar durant el mes d’abril, de nou i seguint la tònica post-pandèmia, amb dues jornades.

La primera jornada s’ha de celebrar el proper 3 d’abril i la segona el cap de setmana del 10 d’abril. La novetat més destacada d’aquesta nova edició és la introducció de dos relleus mixt en el programa. Durant la primera jornada es disputarà el relleu de 4×100 mixt (juntament amb el 4x400m masculí i femení) i durant la segona jornada serà el torn d’un relleu força curiós, el 2x1500m (juntament amb els 4×100 masculí i femení tradicionals)

A banda d’això, destaquem els grups i les seus

Grup A: FC Barcelona, L’Hospitalet Atletisme, Cornellà Atlètic, Agrupació Atlètica Catalunya, Aldhara Lleida, Avinent Manresa, Colomenca Atletisme i CA Tarragona. La primera jornada es disputarà a Tarragona (Estadi Natàlia Rodríguez) i la segona a Santa Coloma de Gramenet (Antoni Amorós)

Grup B: CA Igualada, JA Sabadell, Barcelona Atletisme, CA Gavà, CA Vic, CE Universitari, CA Granollers i GEiEG. La primera jornada es disputarà a Igualada (Estadi municipal) i la segona jornada a Sabadell (Estadi Josep Molins)


Grup C: CA Laietània, CA Canaletes, CE Penedès, CA Nou Barris, CA Sant Celoni, UA Terrassa, CA Mollet i Andorra Atletisme. Les dues jornades es disputaran a Mollet del Vallès (Estadi la Pedra Salvadora)

Grup D: Lluïsos de Mataró, CA Castellar, CA Sant Just, CA Molins, UGE Badalona, Pratenc AA, UA Rubí, CA Palafrugell, CA Canovelles, CA Parets, CA Montornès i UA Barberà. La primera jornada es disputarà a Palafrugell (Estadi Josep Pla Arbonès) i la segona jornada a Castellar del Vallès (Estadi Parc de Colobrers).

Si no canvia res, les dues jornades es faran en horari de matí.

El CA Montornès i l’UA Barberà són els dos únics clubs nous respecte a l’edició de la temporada passada, integrats ambdós en la Final D.

La temporada passada van pujar al podi Barça (com a campió), Cornellà Atlètic i L’Hospitalet Atletisme. A Final A van pujar Colomenca i CA Tarragona i van baixar CA Igualada i JA Sabadell. A Final B van pujar CA Gavà i CA Vic i van baixar CA Laietània i CA Canaletes i a Final C van pujar UA Terrassa i Andorra Atletisme i van baixar Lluïsos de Mataró i CA Sant Just.

Aquí us deixem l’enllaç a la FCA.