Campionat d’Espanya de clubs Sub16

L’Hospitalet Atletisme masculí i l’AA Catalunya femení cinquens al campionat d’Espanya de Clubs Sub16.

El passat dissabte 22 d’octubre, l’estadi Gaetà Huguet de Castelló de la Plana va acollir les finals A del Campionat d’Espanya de clubs Sub16. En joc hi havia els títols femenins i masculins en una jornada conjunta entre les dues categories. Un total de tres clubs catalans van lluitar per quedar el més a dalt possible de la classificació.

En la classificació femenina l’AA Catalunya va finalitzar cinquena amb 80 punts i el CA Vic setenes amb 67 punts. El títol va ser pel Trops-Cueva de Nerja (116 punts), que ja va guanyar en l’edició del 2020, seguit del Playas de Castellón (106 punts) i el CA Valladolid (91.5 punts).

Atletes de l’AA Catalunya. Foto: AA Catalunya

L’AA Catalunya es feia amb una primera posició de Noa Martínez en perxa amb els seus 3.20 m. Tres segones posicions per Marta Gutierrez als 3.000 m amb 10:26.90, Maria Reverte a la llargada amb 5.41 m i Sofia Ros al martell amb 41.69 m. I dues terceres posicions per Ariadna Abadias en triple salt amb 10.80 m i Núria Ferriz en el 3.000 m marxa amb 16:40.5. Del CA Vic, Fiona Cavilli va finalitzar segona en el 100 m tanques amb una marca de 14.69 i Alicia Salazar tercera en l’alçada amb 1.45 m.

Atletes del CA Vic. Image: CA Vic

En l’encontre masculí L’Hospitalet Atletisme va ocupar la cinquena posició de la general amb 78 punts. El campionat el va guanyar el Playas de Castellón (119 punts) per dotzena vegada, seguit del Trops-Cueva de Nerja (106 punts) i el CA Safor-Teika (84 punts).

De les actuacions dels atletes de l’Hospitalet At. es destaquen 4 primeres posicions per: Unai Yuste als 100 m llisos amb 11.24, Arnau Zeberio en alçada amb 1.82 m, Pau Suriñach a la perxa amb 3.55 m i Pau Crespo en la javelina amb 43.83 m. Una segona posició en el pes per Lluc Subirós amb 12.86 m i una tercera posició per Víctor Jimenez a la llargada amb 6.07 m.

Atletes de l’Hospitalet Atletisme. Foto: Hospitalet Atletisme

El mateix dissabte 22 també es van disputar les finals B femenines. En aquest grup van competir 22 clubs distribuïts en 3 seus; la final B1 a Camargo, la final B2 a Madrid (Vallehermoso) i la final B3 a Cartagena on va competir els clubs catalans CA Terres de Ponent i UGE Badalona

Atletes del UGE Badalona. Foto: UGE Badalona

En la final B3, les atletes de l’UGE Badalona van acabar sisenes amb 11.347 punts, seguides del CA Terres de Ponent que van sumar 10.092 punts. De la classificació final dels 22 clubs participants en les finals B, l’UGE Badalona va quedar en la novena posició i el CA Terres de Ponent en la 19a.

Atletes del CA Terres de Ponent. Foto: Instagram del club