12m: eleccions a la presidència

12m: eleccions a la presidència

Ja tenim data per la celebració de les eleccions a la presidència de la FCA, on dos candidats, l’actual president Joan Villuendas i Mercè Rosich es jugaran les garrofes.

El 12 de març és la data fixada per celebrar les eleccions a la presidència de la Federació Catalana d’atletisme, segons va sortir ahir de l’assemblea ordinària. A més a més, s’ha fixat tot el calendari electoral. La setmana del 21 al 25 de febrer serà l’escollida per presentar les candidatures, on a priori seran dues, les de Joan Villuendas i Mercè Rosich les que apareixeran en escena.

El 2 de març s’elaborarà el llistat definitiu de candidats fins al dia de les votacions, que serà deu dies després. Per tant, i si els candidats ho veuen oportú, tindran aquesta setmana i poc més per fer campanya electoral de manera pública. El dia 3 de març serà el dia escollit per la proclamació de les candidatures guanyadores i la oficialitat dels representants que votaran, és a dir, un vot per club i un vot per cada comissió (atletes, entrenadors i jutges).


Aquesta setmana propera serà l’escollida per la constitució de la junta electoral i la pressa de possessió dels membres que la integraran. Entre la setmana del 24 de febrer i la del 5 de març es proclamaran les candidatures definitives amb la resta de membres integrant de la candidatura.

El dissabte 12 de març serà doncs l’escollit per decidir la candidatura guanyadora amb les votacions pertinents. A partir del 14 de març, amb la candidatura escollida, el guanyador o guanyadora prendrà possessió juntament amb la nova Junta Directiva.

Des de Carrer Lliure estarem pendents des d’avui mateix del que pugui passar, fent una cobertura general a les actuacions dels dos candidats.