Vicente debuta als Jocs amb bones sensacions

Vicente debuta als Jocs amb bones sensacions

L’atleta de L’Hospitalet ha competit en quatre proves de les set de l’Heptatló, amb una bona marca en el 200mll pel carrer 2 i bones sensacions en tanques i Pes.

Maria Vicente ha debutat en uns Jocs Olímpics en la seva prova, l’Heptatló, amb les millors atletes del món presents i amb l’objectiu de sumar experiència de cara a Paris 2024, malgrat que veient les sensacions finals a curt termini buscarà quedar el més amunt possible. Ara mateix, després de 4 proves és dotzena amb 3736 punts.

La matinal a Tòquio començava amb el 100 tanques, on Vicente corria a la sèrie 2. L’atleta hospitalenca ha acabat 4a amb 13.44 (13.41 en prova individual) i ha tingut un bon inici al tartà japonès, segona millor marca estatal en un heptatló olímpic en aquesta prova.

Posteriorment, l’atleta ha competit en salt d’Alçada, aconseguint igualant la seva marca personal d’1.77m, malgrat que no ha pogut superar l’1.80m, que hagués sigut MMP i una bona mossegada a la classificació (finalment 7a en el Grup A).


En la jornada de la tarda, l’atleta de Nike ha competit en el llançament de Pes, on ha acabat 8a en el Grup A amb marca de 12.70m (la seva marca és 12.84m)

Finalment, l’última prova del dia ha sigut els 200mll, la seva millor posada en escena en l’heptatló. Venia amb la millor marca de les participants, un 23.03s en la final dels 200mll del Campionat d’Espanya. Aquí, tenint en compte que portava tot el dia competint i ha corregut pel carrer 2, es veia molt complicat aconseguir una millor marca. Vicente ha guanyat la sèrie 3 amb temps de 23.50s.

Durant la jornada de demà viurem primer la prova de llargada, posteriorment abans d’acabar la matinal la de Javelina i es tancarà l’Heptatló amb la prova dels 800m, durant l’última hora a l’estadi Olímpic de Tòquio.