Sara Gallego canvia d’aires

Sara Gallego canvia d’aires

Després des set temporades a L’Hospitalet Atletisme, l’atleta barcelonina fitxa per Nike, marca que ja vestia fins ara i amb la que competirà la propera temporada

Sara Gallego ha tancat una etapa. L’atleta barcelonina deixa L’Hospitalet Atletisme després de set anys i un bon grapat de títols i medalles. Gallego ha crescut al club hospitalenc fins arribar a ser atleta plusmarquista espanyola absoluta de 400mt i seleccionada pels Jocs Olímpics, i després de moltes temporades, passant per totes les categories, abandona el club i posa rumb a Nike Running.

L’atleta ho acaba de publicar al seu Instagram

Així ho ha oficialitzat l’atleta a les Xarxes Socials avui mateix, juntament amb el seu club fins al 31 de desembre, L’Hospitalet, que perd a la seva màxima figura actual i una atleta que li ha donat 21 títols de campionats de Catalunya i d’Espanya en totes les categories.

Sara Gallego, Salamanca 2020
Sara Gallego en el Campionat d’Espanya Sub23 de Pista Coberta a Salamanca 2020. Foto: Sport Media

Gallego, de 21 anys, arriba al CD Nike Running. Precisament aquesta ha sigut la seva marca de roba esportiva els darrers anys, i ara també competirà en totes les proves catalanes i espanyoles, a més de possibles europees quan no vaig amb la RFEA. Aquesta temporada, al ser atleta sub23 i com Nike és filial del F.C.Barcelona podria competir amb la samarreta blaugrana. L’atleta entrena des de l’any passat al CAR de Sant Cugat.


La piulada de L’Hospitalet Atletisme ahir

Al llarg d’aquests set anys, i amb tres entrenadors, Armando Álvarez, Agustí Chicón i Álex Codina, Gallego ha obtingut 28 podis vestint la samarreta de L’Hospitalet o de la RFEA, repartits en els tres podis europeus (sub18, sub20 i sub23), 4 campionats d’Espanya absoluts en 400 tanques, 3 campionats d’Espanya en Aire Lliure més dos en PC en categories inferiors, 4 campionats de Catalunya absoluts i 1 de Pista Coberta i 4 campionats de Catalunya en diverses categories més 4 de PC.

Sara Gallego, Sònia Nasarre i la Lluïsa Mitjà al podi del 400mt femení. Foto de Carrer Lliure

A més a més, l’atleta ha competit en Divisió d’Honor amb L’Hospitalet Atletisme, ajudant al grup femení a mantenir-se, de cara al proper any, en la màxima divisió estatal.

D’aquesta manera, Gallego posa rumb a un club de marca esportiva, com abans han fet tants i tantes atletes catalans i catalanes.