Mechaal avança a semifinals

Mechaal avança a semifinals

L’atleta palamosí lluitarà per un lloc a la gran final de 1500m després de classificar-se per llocs en la sèrie 3 de les qualificacions a Tòquio

Primera gran notícia per l’atletisme català. Adel Mechaal s’ha convertit en el primer atleta en aconseguir superar la ronda i passar, en aquest cas, a semifinals dels 1500m. Després d’altres intents per part d’atletes com Laura Redondo, Jaël Bestué o Esther Guerrero, que no havien pogut accedir-hi, Mechaal ha superat la ronda prèvia en els Jocs de Tòquio.

L’atleta del New Balance participava en la sèrie 3 dels 1500m. En aquesta sèrie corria també el noruec Jakob Ingrebrigtsen, que ha acabat 4rt. Els set primers corredors han acabat per sota dels 3:37. Mechaal ha pogut entrar en un últim sprint molt igualat en sisena posició i un temps de 3:36.74, marca de la temporada.


Mechaal s’ha mostrat content al finalitzar: “Les sensacions han sigut molt bones, estic molt expectant per veure que succeeix en les semifinals, estem molt il·lusionats, seguirem treballant de cara a poder plantar cara” ha comentat en declaracions a la RFEA.

Les semifinals del 1500m seran el proper dijous a la 13h hora nostra.