Màsters de Rècord a Màlaga

Màsters de Rècord a Màlaga

Aquest cap de setmana Màlaga tornarà a viure el millor atletisme màster; ara fa tres anys va ser el Campionat del Món. L’Estadi Ciutat de Màlaga es vesteix de gala per acollir el LVI (XXXXII) Campionat d’Espanya Màster a l’aire lliure, competició organitzada per la Federació Andalusa d’Atletisme amb el suport institucional de l’Ajuntament de Màlaga i la Diputació de Màlaga.

La competició se celebrarà sense públic, per garantir la protecció de la salut de totes les persones presents en les instal·lacions. També comptarà amb estrictes mesures sanitàries i de prevenció contra el COVID-19. L’ús de mascaretes, obligatòries en tota la instal·lació, els protocols de neteja, desinfecció i higiene en espais i material de competició, la presa de temperatura en els accessos i la distància de seguretat mínima de 1,5m són algunes de les mesures que es duran a terme. Així mateix, hi haurà “Equips protecció COVID-19”, la missió de la qual serà vetllar pel compliment del protocol AntiCOVID.

La competició es desenvoluparà durant cinc jornades repartides en tres dies, amb els següents horaris: divendres (de 10:00h a 22:00h), dissabte (de 9:00h a 22:00h) i diumenge (de 8:45h a 15:00h). A més, es retransmetrà íntegrament per streaming pel canal de YouTube de RFEAtv.


Aquesta edició de 2021 ha batut el seu primer rècord abans fins i tot del seu començament, perquè seran 1.367 atletes inscrits, dels quals 1.256 són en proves individuals i 111 restants només competiran en proves de relleus, (fa dos anys quan a Sagunt van competir 1.301 atletes) i amb més, seran 2.255 participacions en total.

El gran gruix de l’atletisme màster visitarà aquesta ciutat del sur d’Espanya a deixar l’atletisme català el més alt possible, com la gironina Rosa Escribano, o Josep Maria Sanza intentant el rècord del món de Martell M85. En Francisco Aragón en 2000 Obstacles intentant batre de nou el seu rècord del món M65, o serà interessant el duel en 100m W50 entre l’Assumpció Puig del GEiE Gironí i la Esther Colàs de Madrid.

ATLETES INSCRITS – Campeonato de España Master
HORARI (Màster)
CANAL YouTube RFEAtv
RESULTATS