Lleida i L’Hospitalet Triomfen al sub20

Lleida i L’Hospitalet Triomfen al sub20

Les dones del club lleidatà i els homes del conjunt hospitalenc van aconseguir pujar al punt més alt de podi, les del Segrià per primer cop a la seva vida. L’Hospitalet seria l’únic conjunt que repetiria podi, doncs el seu grup femení acabaria tercer. Manresa, Barça i Agrupa serien els altres conjunts en aconseguir medalla.

Durant el campionat sub20 de clubs disputat al Palau Sant Jordi es van poder constatar dues coses: la primera que el Lleida UA ha sabut trobar pel seu grup femení peces que li mancaven i ha aconseguit un bloc molt sòlid. La segona que L’Hospitalet Atletisme està fent les coses molt bé des de la base, aconseguint or sub16 en nois i aquest doblet en el sub20.

El 4×400 de L’Hospitalet Atletisme. Foto Club

A nivell de xifres cal destacar un rècord del campionat, el que va aconseguir Marc Fernàndez de l’Agrupació de Catalunya als 3000m, amb marca de 8:31.54.

A nivell femení, el Lleida només va aconseguir dues victòries, de Berta Segura als 200mll (25.70) i d’Irian Padullés als 60mt (9.10). Però la gran regularitat que va tenir en gairebé totes les proves van acabar per donar-li la victòria. De fet van aconseguir tres segons llocs (Meritxell Hernàndez al 60mll, Alexia Barroso al Pes i Clàudia Martínez a l’Alçada) i alguns tercers llocs. Finalment només es van separar del Barça per un punt i de L’Hospitalet per tres.


Anna Monsó va guanyar els 60mll. Foto Carrer Lliure

A nivell masculí, L’Hospitalet va dominar gairebé en tot moment el concurs. Tampoc van aconseguir gaires victòries, de fet només en el relleu 4×400 i en el Pes, on l’atleta internacional Joaquim Rodríguez va sumar els 8 punts amb un llançament de 13.65. Però també van obtenir diversos segons llocs, com el de Biel Tenias a la Perxa, Bernat Ollé al 800mll o Mario Díez als 60mll. Finalment sumarien 77 punts.

En segona posició va acabar el Manresa, també un referent en escola i que només va patir en 3000m i Alçada, on es van escapar alguns punts.

Cal destacar que alguns clubs no van acabar més amunt per petites errades logístiques. Al Barça femení li van desqualificar una atleta en el 400 (Júlia Garcia Fuentes) per arribar tard a la cambra de requeriments. A última hora, els jutges de la FCA van avisar diverses vegades que els atletes i els delegats que ja no havien de participar del campionat havien d’abandonar la pista, doncs s’estaven formant aglomeracions. Una mostra més de la situació delicada que estem vivint.

El Podi masculí amb L’Hospitalet, Manresa i Agrupa. Foto Carrer Lliure

Amb aquest campionat finalitzen els de clubs catalans i només queden, en pista, els campionats sub16, sub18 i sub20 a nivell individual.

distancia ı mans ı mascareta | ventilació