Gavà torna a acollir la festa de la marxa

Gavà torna a acollir la festa de la marxa

El club ha celebrat el Gran Premi amb noms molt destacats en totes les categories

El Club Atletisme Gavà celebra cada any el GP de Marxa a la Bòbila, en el que és una de les primeres competicions d’aire lliure de la temporada, tot i que aquest any, degut a la pandèmia, ja hem vist diverses competicions en les pistes catalanes.

La participació ha sigut força alta, destacant diversos noms en les categories absolutes. Per començar, l’aparació de Mar Juárez, una de les millors marxadores catalanes, que ha vingut al Baix Llobregat disposada a sumar una bona marca. De fet ha aconseguit el rècord absolut del CA Manresa en la distància, els 5000 marxa, amb una marca de 21:50.5. Segona i amb la medalla de plata ha acabat Paula Juárez, l’atleta de l’UA Terrassa, amb 26:06.1, i que també li ha servit per guanyar la prova sub23, i tercera Raquel León, amb 26:30.8

Moment de la disputa de la Marxa femenina absoluta

En categoria masculina hem viscut doblet del Cornellà Atlètic, amb la victòria de Kevin Cerro amb una marca final de 22:06.4, seguit de Ruben Vera, amb 25:37.1 i el tercer lloc de Jorge Cubero, amb 27:36.9.


Cal destacar també la victòria de Ruben Liste en categoria sub18. L’atleta de L’Hospitalet Atletisme ha aconseguit una gran marca de 22:28.6. També en sub18, l’ex atleta de Gavà, Érika Duro, aconseguia la victòria amb temps de 25:41.0, per davant de Griselda Serret (25:49.9), un dels grans duels del dia.

El podi masculí de marxa 5000m. Foto CAG

En categoria sub16 la victòria ha estat per la dominadora de la categoria, l’atleta del CA Tarragona Julia Suárez (13:56.3). En els sub20, Laura Monje ha vençut a Alexia Palomero (per dos minuts de diferència). Finalment, destaquem l’única victòria local, amb el primer lloc de Nahuel Urcola als sub12 amb 1:34.9.

Aquí podeu veure els resultats finals i aquí les fotos de l’organització.