El CAF aporta una idea per instal·lar la Pista Coberta

El CAF aporta una idea per instal·lar la Pista Coberta

El president del Club Atletisme Figueres, Romà Brusés, ha iniciat negociacions amb la Diputació de Girona per presentar un projecte d’instal·lació de la PC a una nau industrial

Si ahir era Lleida, avui és l’Alt Empordà. Des de que la Federació Catalana d’atletisme va anunciar que vol buscar una nova ubicació per la Pista Coberta que s’acaba de desmuntar del Palau Sant Jordi, diverses entitats i membres de l’atletisme català estan movent fils per buscar un lloc adequat per a tothom.

Ahir sentíem el president de la FCA explicar a Catalunya Ràdio que Lleida seria una bona zona per ubicar-la (sempre i quan la de Sabadell també estigués operativa) i que havia començat a parlar amb el consell comarcal i amb les autoritats lleidatanes

Segons ha pogut saber Carrer Lliure, existeixen més moviments d’aquest tipus. El que expliquem ara és el del Club Atletisme Figueres, que de la mà del seu president, Romà Brusés, presenten la setmana vinent un pla-projecte per instal·lar la Pista Coberta en una nau industrial de l’Alt Empordà.


Segons expliquen des de l’entitat, la Junta està fent gestions amb la Diputació de Girona per poder portar la PC a l’Alt Empordà, en una nau buida de 4000m2 situada al municipi de Vilamalla. Actualment, la nau no està en servei i està totalment buida, per tant seria una opció viable.

Expliquen que tot queda pendent de la recepció dels plànols de la instal·lació i gestionar-ho amb un equip d’experts, però la Diputació de Girona sembla que ha donat l’ok, a l’espera del pressupost final. Durant la propera setmana, el president del CAF mantindrà converses amb la FCA de cara a presentar el projecte i mirar la viabilitat del mateix. Les dimensions serien les adequades, doncs el Palau Sant Jordi ocupava 4500m2, però cal tenir en compte que la nau no tindrà una superfície tan gran de grades.

Com dèiem, la FCA buscarà durant aquest proper any una nova ubicació per la Pista. A banda de la que citem aquí i l’opció de Lleida, també s’havia parlat de la possibilitat de L’Hospitalet de Llobregat (La Farga), a Tarragona o retornar-la a Vilafranca. De moment, i a l’espera de la decisió final, la pista desmuntada descansarà de nou a Mataró, un cop donat el servei durant tres mesos de temporada de Pista Coberta.