Debut olímpic de Redondo amb regust amarg

Debut olímpic de Redondo amb regust amarg

L’atleta de Gavà ha competit aquesta matinada a Tòquio en els Jocs Olímpics, en la prova del martell, sense poder accedir a la final

Laura Redondo ha saltat a l’estadi Olímpic de Tòquio disposada a millorar la seva marca de 70.66m aconseguida aquesta temporada, però no ha tingut sort en la primera aventura en uns Jocs. Redondo ha acabat 14a del grup A, amb marca final de 62.42m

No se l’ha vista còmoda en cap moment, cosa que ha provocat que els dos primers intents acabessin amb un nul, cosa que l’ha deixada sense moltes opcions de poder accedir al tram final. En l’últim llançament s’ha quedat molt lluny de la seva marca, amb els 62.42m finals.


No ha sigut el debut somiat en uns Jocs. L’atleta no ha acabat gens contenta després d’una temporada on les coses estaven sortint a la perfecció, fins i tot setmanes abans i els dies previs, on els entrenaments estaven sent molt positius.

Malgrat tot plegat, Redondo acaba la temporada amb rècord d’Espanya (70.66m) i diversos títols, entre ells el de campiona d’Espanya absoluta.