Victòria Sauleda a Lió!

Victòria Sauleda a Lió!

L’atleta, després de vèncer dilluns passat al 800m del Trofeu Diputació de Castelló, ha viatjat fins a la ciutat francesa de Lió per competir avui dissabte en el Meeting National de l’Est Lyonnais, novament a la seva prova, els 800m. A Lió tindrà una bona cursa amb moltes atletes de gran nivell.

Després d’un llarg període allunyada de la competició, ja a l’estiu de 2019 la vam veure de nou en acció, aconseguit un important 3er lloc al Campionat d’Espanya de La Nucia amb un marca prou interessant de 2:06.07. A la temporada de Pista Coberta d’enguany aconseguia una millor marca de 2:07.51 en el Míting Internacional de Catalunya i un 5è lloc al Campionat d’Espanya a Ourense.

Victòria Sauleda, que just ahir complia els 28 anys i actualment entrena amb Andreu Novakosky, ha passat llargues estades en alçada al 2020. Primer a Sierra Nevada a on la va sorprendre l’Estat d’Alarma per la pandèmia de la COVID-19 i passava el confinament amb els també atletes Lidia Campo, Daniel Arce i Roberto Alaiz, i ja recentment una estada a Font Romeu.

Victòria va inaugurar el seu període competitiu a Castelló amb una marca de 2:07.22 i avui a les 20:20 hores a la sèrie 1 del Meeting Est Lyonnais tindrà una bona oportunitat per a seguir millorant. Entre les inscrites figuren fins 7 atletes que han corregut enguany per sota dels 2.05, com són Elea Diarra (2:01), Cynthia Anaïs (2:01.41), Charlotte Pizzo (2:02.63) de nacionalitat francesa, entre d’altres.


Llista de sortida de la Sèrie 1 de 800m

Actualment la prova dels 800m viu un moment molt dolç a Catalunya, possiblement sigui la prova de major nivell amb 5 atletes que han estat finalistes en Campionats d’Espanya i 2 d’elles han aconseguit el títol com són Esther Guerrero, Zoya Naumov, Irene Bonilla e Irene Bonafonte i la pròpia Victòria Sauleda. També destaquen les joves Marina Martínez i Júlia Garcia que al 2019 sent Sub18 corrien en 2:09.

En el següent link es podran consultar els resultats.

Foto capçalera: Instagram @victoriasauleda, 1 de febrer 2020 PC Viena (Austria).