TV3: Guerrero explica com ha viscut aquests últims mesos

TV3: Guerrero explica com ha viscut aquests últims mesos

L’atleta de Banyoles s’ha sincerat a TV3, tot explicant com ha viscut les darreres setmanes, amb el doblet al Campionat Absolut i les marques personals a la Diammond League

Esther Guerrero portava setmanes acaparant els majors èxits de l’atletisme català. I un cop finalitzada la temporada és el moment de rebre els reconeixements. La Televisió pública catalana va viatjar a Banyoles per conèixer l’Esther més personal, i per entendre com ha aconseguit les grans fites d’aquest 2020.

Esther explica en el reportatge com va viure el moment de la marca personal en 800m: “Feia tan de temps que ho esperava que el fet de creuar la línia de meta i veure que el marcador no havia saltat al 2 em va omplir d’alegria” comenta l’atleta al periodista Marc Negre.

Guerrero, a més, repassa la seva gesta en el Campionat Absolut d’Espanya: “Al final em vaig animar a fer les dues proves, ens vam engrescar perquè vam veure que seria bo per l’atletisme i crearia espectacle, el fet d’aconseguir un doblet d’aquestes característiques. Això m’ha donat confiança de cara a un 2021 que es presenta emocionant” explica Guerrero.


A l’atleta entrenada per Joan Lleonart també se li va preguntar pels JJOO de Tòquio: “Em provoca ganes de seguir treballant, polir aspectes, deixar tota la resta de coses apart i centrar-me en l’atletisme professional i veure que soc capaç de fer” concreta Guerrero.

En el reportatge es destaca la felicitat que transmet Esther cada cop que parla, “fa gala de la seva perseverança, el sacrifici i la humilitat com una forma d’entendre i viure l’atletisme”. Guerrero comenta al respecte que “abans del confinament era una Esther diferent. M’ha fet parar, m’ha fet entrar en una altra dimensió de l’atletisme. M’ha fet se molt més conscient i valorar el temps que em queda com a esportista i voler-ho aprofitar al 100%” sentencia.

Teniu el reportatge sencer en aquest enllaç a ccma.cat.