SUB20 a Madrid, mesures especials

SUB20 a Madrid, mesures especials

Al calendari pre-COVID de la RFEA sortia Xixón/Gijón com a seu designada per l’edició d’enguany del Campionat d’Espanya SUB20, però un canvi de criteri de les autoritats asturianes va provocar que al final la seu fos el Complejo Deportivo Las Mestas i la RFEA va haver de buscar una alternativa a corre-cuita.

L’anunci es va produir a les portes del Campeonato de España Absoluto a la Comunitat de Madrid i va ser aquesta comunitat la que finalment va acceptar celebrar-lo, al principi sense seu concreta i després amb Vallehermoso com seu definitiva.

Encara que a priori la decisió semblava adient, els temps ens han portat a una situació on la Comunitat de Madrid presenta una emergència sanitària excepcional que ha posat contra les cordes la celebració del campionat, però la RFEA, amb diverses gestions amb les autoritats competents i el seu propi protocol sanitari d’OBLIGAT compliment veu factible i SEGUR la pràctica esportiva a l’estadi.


A causa de possibles restriccions de mobilitat que es decretin en les pròximes hores l’RFEA està enviant a cada persona autoritzada al seu correu electrònic, un document que acrediti la participació d’atletes, entrenadors, delegats, jutges i totes les persones acreditades que haurà de ser presentat a les autoritats en el cas de ser requerit.

Recomanacions fora de l’Estadi (de caràcter general però no exclusiu):
  • Es recomana extremar totes les precaucions i complir estrictament a cada moment els protocols i marcs normatius establerts en la Comunitat de Madrid per les autoritats competents.
  • Prestar especial atenció en el compliment d’aquests protocols en els viatges, desplaçaments, allotjaments i punts de trobada social.
  • Sempre que sigui possible, es recomana evitar les pernoctacions en la Comunitat de Madrid.
  • Per a aquells participants que requereixin allotjament en la Comunitat de Madrid es recomana no reservar-ho en cap de les zones de contenció i prevenció. Fins i tot, també es recomana considerar la possibilitat d’allotjar-se en localitats pròximes fora de la Comunitat de Madrid.
  • Evitar en la mesura del possible reunions o trobades tant dins com fora dels hotels, en cap cas aquestes reunions poden excedir de 6 persones, segons la normativa aplicable en aquests moments en tot el territori de la Comunitat de Madrid.
Obligacions dins de l’Estadi:
  • Només es permetrà l’entrada a l’estadi a les persones acreditades. Per tant, la competició se celebrarà sense l’assistència de públic.
  • Totes les persones acreditades estan obligades en tot moment a complir els protocols i mesures establertes per l’organització, així com a seguir totes les indicacions que estableixi aquesta en tot moment.
  • El no compliment dels protocols o les indicacions suposarà la retirada immediata de l’acreditació i l’abandó de la instal·lació. En el cas dels esportistes, i segons el que s’estableix en el Protocol per a la volta a les competicions del CSD, l’incompliment podrà suposar la desqualificació de la competició.
  • En compliment de les restriccions d’aforament establertes per la Comunitat de Madrid per a instal·lacions esportives, es requerirà que els atletes que finalitzin la competició hauran d’abandonar la instal·lació com a màxim hora i mitja després de finalitzar aquesta.

Aquí podeu llegir tota la informació a la nota oficial de la RFEA i l’horari actualitzat