Sara Gallego posa rumb al CAR

Sara Gallego posa rumb al CAR

L’atleta internacional continuarà a L’Hospitalet Atletisme però entrenarà a Sant Cugat amb l’Àlex Codina

La vida atlètica de Sara Gallego donarà un gir de 180 graus en breus. La triple campiona d’Espanya de 400t i medallista europea sub20 marxa a entrenar al CAR de Sant Cugat amb l’Àlex Codina, i abandona les pistes de L’Hospitalet Nord després de cinc anys. No obstant, continuarà vestint la samarreta de L’Hospitalet Atletisme.

Gallego ve d’aconseguir la seva millor marca personal en 400t (56.97) i de guanyar l’or en el Campionat Absolut. La temporada passada havia obtingut el bronze en 400t en l’Europeu sub20 i venia de ser també campiona absoluta catalana. Ara mateix és la gran dominadora de la distància a tot l’estat i una de les més destacades d’Europa dins de la seva categoria.


L’atleta barcelonina té moltes ganes de començar aquest nou projecte. “Em fa molta il·lusió començar aquest etapa, és un gran pas endavant. Estic motivada i amb ganes de créixer” admet Gallego a Carrer Lliure.

Fins ara entrenava amb l’Agustí Chicón a L’Hospitalet i anteriorment ho havia fet amb l’Armando Álvarez, que ens va deixar fa un any i mig. Després de parlar-ho amb el seu entorn, Gallego ha decidit que aquest era el millor pas per a la seva carrera. Allà entrenarà amb atletes com Samu Garcia, Javi Delgado i Jesús Delgado. Al CAR també coincidirà amb el grup de Ricardo Diéguez (Jaël Bestué, Anna Monsó o Joan Martínez).

L’alteta ho acaba de fer públic a les seves xarxes socials, on ha destacat la seva il·lusió per aquest nou projecte i ha agraït aquests últims anys a la pista riberenca.