Sara Gallego continua entrenant al peu del canó

Sara Gallego continua entrenant al peu del canó

L’atleta de L’Hospitalet Atletisme va participar en un entrenament online amb l’ex atleta Luismi Berlanas. A més, va respondre a diverses preguntes sobre la seva vida atlètica i el seu dia a dia

En aquesta Pista Coberta, Sara Gallego va obtenir uns resultats molt bons, malgrat no poder aconseguir l’or en l’estatal absolut d’Ourense. No obstant, va poder pujar al lloc més alt del podi en l’absolut català i el sub23 estatal. I tot plegat malgrat que no va competir en la seva prova (el 400t) doncs aquesta és territori d’aire lliure.

Com tots els atletes, segueix el confinament des de casa seva, entrenant per no perdre la forma, per poder sortir quan sigui el moment amb garanties. En el dia d’ahir va participar en un entrenament amb l’ex atleta olímpic Luís Miguel Martín Berlanas, que a través de la plataforma d’Instagram i del seu grup d’entrenament (els Pigeons Runners) ensenya vídeos amb diversos exercicis i on participen atletes destacats.

L’entrenament consta d’uns 25 minuts on Luismi Berlanas executa exercicis en estàtic per millorar la forma física. Abans i després xerra amb el convidat per fer-lo partícip de l’entrenament.

Un dels moments de la conversa entre Luismi Berlanas i Sara Gallego. Font Instagram

Gallego va explicar les sensacions d’aquestes últimes setmanes: “És molt possible que no puguem córrer aquest estiu, però aquesta preparació servirà per agafar amb més ganes el que hagi de vindre més endavant” va comentar.


L’atleta de l’Hospitalet Atletisme va fer un repàs a la temporada actual: “Malgrat aconseguir victòries crec que no vaig acabar de treure tot el que portava a dins en la prova del 400. Gaudeixo més a les tanques però els llisos son necessaris per millorar la meva prova” va explicar.

Preguntada per la temporada anterior, Gallego explica amb claredat el que va viure amb les lesions: “Crec que son situacions difícils que arriben de manera imprevista, no pots fer res per a canviar-ho, al final l’única cosa que pots fer és posar-hi ganes, afrontar-ho com bé puguis, treure la part positiva i esforçar-se. En aquests dies ens podem aplicar la lliçó” comentava. “Les temporades son com muntanyes russes, s’han de saber acceptar els cops. Com jo l’any passat, s’han de superar els moments personals i físics dolents. Jo ho vaig aconseguir en part gràcies a la meva família i als companys d’entrenament” va concloure.

Finalment, Gallego va ser taxativa en l’esforç i la dedicació: “per molt talent que tinguis no arribaràs lluny si no treballes. Tenir unes bones condicions és important, però si no t’hi dediques amb ganes no sortirà res” sentencia.

El perfil d’Instagram Pigeons Runners publica cada dilluns un entrenament/entrevista amb un atleta conegut. Aquesta era ja la tercera edició.