MARCA: Maria Vicente deixa el CAR i marxa a Donòstia

MARCA: Maria Vicente deixa el CAR i marxa a Donòstia

L’atleta de L’Hospitalet deixa d’entrenar amb Fernando Martínez i començarà una nova etapa amb Ramon Cid, l’entrenador de la tanquista Teresa Errandonea.

Maria Vicente ha decidit abandonar Catalunya i començar una nova etapa al País Basc. Segons una informació apareguda al diari MARCA, l’ex atleta de L’Hospitalet Atletisme i actual del Nike Running hauria decidit, juntament amb el seu entorn més proper, abandonar el CAR de Sant Cugat i començar a entrenar amb l’exitós entrenador Ramon Cid, molt nomenat els últims dies pels recents èxits de la seva atleta Teresa Errandonea, 3a millor marca de la història en els 60mt.

Vicente va arribar al CAR de Sant Cugat al 2017 per posar-se sota les ordres de Fernando Martínez, després d’abandonar les instal·lacions d’entrenament de L’Hospitalet. En aquests tres anys ha aconseguit grans èxits, com ser campiona d’Europa Sub20 a Boras, superar els 6000 punts en la prova de l’heptatló i diversos campionats estatals, l’últim aquest mateix cap de setmana, on ha aconseguit l’or, malgrat que no va poder completar un pentatló ideal degut a les molèsties que arrossega les últimes setmanes.

Maria Vicente amb el seu tècnic fins ara, Fernando Martínez, durant el passat cap de setmana a Ourense. Foto de Carrer Lliure

Ramon Cid, qui serà el seu nou entrenador, era tècnic de la RFEA quan Vicente va debutar amb la selecció espanyola absoluta ara fa dos anys, durant l’Europeu de Berlin, en la prova de Triple Salt. Per tant, els coneixements de Cid de la nova atleta son molt grans. A més, el tècnic (que va ser un dels millors atletes de Triple Salt de la seva època) entrena a l’atleta del Súper Amara BAT Teresa Errandonea, recent campiona d’Espanya dels 60mt i una de les sensacions de la temporada.


Segons hem pogut saber a Carrer Lliure, Fernando Martínez, el seu actual tècnic fins al moment, va rebre fa poc la notícia i ho atribueix a una decisió personal de l’atleta. Martínez li desitja el millor en aquesta nova etapa a San Sebastià.

A més a més, i preguntat pel nostre mitjà, el seu entorn confirma que aquesta mateixa setmana ja viatjarà a Donòstia per posar-se sota les ordres del seu nou entrenador. Vicente encara aquesta nova etapa amb il·lusió i amb l’esperança de que això sigui un canvi a positiu.

Aquesta temporada, a banda del títol de campiona d’Espanya Absolut, Maria Vicente va participar en el Campionat de Proves Combinades de Catalunya on només va completar una part del pentatló, en el Míting Internacional de Sabadell (on va guanyar el triatló disputat) i en un Míting celebrat a Tallinn (Estònia).

distancia ı mans ı mascareta | ventilació