Marc Alcalà ja entrena amb el seu nou grup

Marc Alcalà ja entrena amb el seu nou grup

Hem parlat amb l’atleta gavanenc del Barça perquè ens expliqui aquest canvi d’entrenador. Des de fa uns dies pertany al grup d’en Carles Castillejo

L’atleta del FC Barcelona Marc Alcalà va decidir fa unes setmanes canviar el seu grup d’entrenament. Després de nou anys amb José Antonio Prieto, Alcalà ha decidit buscar nous reptes al grup de l’atleta del CA Adidas Carles Castillejo, que entrena en el CAR de Sant Cugat a gent del seu club (Castillejo & Cáceres Running Club) i a atletes d’altres entitats.

“Pràcticament he estat tot l’hivern entrenant sol, sense motivació i els entrenaments no acabaven de sortir com esperava. Volia tornar a tenir motivació per entrenar i competir” explica Marc Alcalà a Carrer Lliure.

Alcalà entrenava fins ara a les pistes del Prat, però en els últims mesos no ha acabat de trobar un grup regular per sentir-se ben acompanyat. “Anys enrere tot anava bé i tenia un grup que m’ajudava molt, no li donava tanta importància, però després d’encadenar una lesió rere l’altre, cada vegada era més difícil mantenir la motivació i estar al nivell que m’agradaria” ens explica.


Ràpidament, es va posar en contacte amb en Carles Castillejo per veure si podien arribar a un acord. “Vaig pensar que la millor opció era la d’en Carles, que ha format un grup d’atletes d’alt nivell i crec que és una oportunitat poder compartir entrenaments amb ells, a més del luxe de comptar amb un entrenador que en sap tant d’atletisme” ens comenta Marc Alcalà.

Castillejo entrena a atletes com Artur Bossy, Adam Maijo, Mourad Mounim, Llorenç Sales, Jan Badia o Marc Fernàndez, a més de comptar amb Adel Mechaal quan el palamosí entrena a Catalunya, tots ells dedicats a proves de mig-fons i fons. Alcalà es va incorporar la setmana passada amb el seu nou grup, tot recordant que aquest any ha tornat a competir després d’un llarg calvari de lesions de més d’un any. Fa dues setmanes va acabar 4rt en el 1500mll del campionat d’Espanya absolut amb 3:46.26 (la seva millor marca PC és de 3:39.33 i en Aire Lliure de 3:35.82..

Els propers objectius d’en Marc Alcalà son les competicions a l’Aire Lliure, on vol tornar a tenir la continuïtat de temporades passades en la seva prova, el 1500m.