L’UGE Badalona i SCORE TECH ens van portar la millor marxa

L’UGE Badalona i SCORE TECH ens van portar la millor marxa

El club del Barcelonès va organitzar el campionat de Catalunya de marxa de promoció, una setmana després del campionat absolut disputat a El Vendrell. Com cada any, la participació va ser un èxit

Badalona va ser la seu del Campionat de Catalunya de Promoció (Sub10 a sub16) i també del 29è GP Ciutat de Badalona, on vam gaudir de diversos atletes a nivell masculí i femení que ja havíem vist a El Vendrell.

La marca de roba esportiva Score Tech va ser el patrocinador principal de la prova, amb la presència massiva de voluntaris i membres de l’UGE Badalona que en tot moment van ajudar i tirar endavant la prova.

Pel que fa al campionat de Catalunya, cal destacar les primeres posicions i els clubs participants. La prova més emocionant sol ser la sub16, els cadets, els més grans dins del campionat. Pel que fa a les noies, la victòria va ser per Griselda Serret (Runners El Vendrell) igual que en la setmana anterior, amb temps de 25:45 (5km). Júlia Suárez (CA Tarragona) i Clàudia Sànchez (Terres de Ponent) van completar el podi. En categoria masculina la victòria va ser per Iván Molina (Lluïsos Mataró) amb temps de 26:44. La medalla de plata va ser per Rubén Teijeiro (Monzón) i el bronze per Biel Pallarès (GEiEG).

En categoria sub14 vam tornar a viure duel intens com en la setmana anterior. Lucía Morales (CA Viladecans) acabaria cedint el primer lloc a Gina Torres (CAC) per 9 segons. El bronze va ser per Núria Férriz (AA Catalunya). En nois, nova victòria pel Lluïsos Mataró amb Eloi Antón guanyant l’or amb temps de 17:22. Oriol López (Barberà) i Ario Garreta (Granollers) van completar el podi.

En categoria sub12 nova victòria per Amal Essaryati (UA Terrassa) repetint l’èxit de la setmana anterior (11:36), amb nova medalla per Lluïsos Mataró a la plata (Laia Venteo) i Marina Fernàndez (Vilanova) al bronze. Doblet egarenc amb l’or en nois, amb Bru Flores pujant al punt més alt del podi (11:13), seguit de Pau Calveras (CA VIc) i Martí Calatayud (Runners El Vendrell).


Els més petits (sub10) van completar el circuit d’1km amb victòria per Iona Fernàndez en nenes i Dídac López en nens.

A les proves absolutes, vam tornar a veure a Marc Guerrero (Hospitalet Atletisme), amb victòria per a ell amb un temps de 47:53 (10km). A nivell femení cal destacar la victòria de Mireia Urrutia (CA Canaletes), que va tancar la prova amb un temps de 51:09, amb la segona posició per Núria Ballarín i la tercera per Raquel León.

Per equips cal destacar l’aportació del Lluïsos Mataró, amb 5 medalles (2 ors, 2 plates i 1 bronze), seguit del Club Atletisme Gavà amb un or i una plata, el Cornellà Atlètic, UA Terrassa i Atletes Vilanova amb 1 or i UGE Badalona, Avinent Manresa, Barberà, CA Vic i Viladecans repartint-se la resta de medalles.

També es va disputar el campionat de Catalunya màster de 10km, amb la presència d’una trentena d’atletes

Els resultats els podeu revisar al web de la federació catalana