L’Hospitalet seu paralímpica

L’Hospitalet seu paralímpica

La ciutat ha gaudit un any més del Míting Internacional paralímpic-GP Sauleda, que arribava a l’edició 15 amb fortes mesures de seguretat i enmig de les restriccions de la COVID-19

L’Hospitalet de Llobregat ha acollit de nou el Míting Internacional de Paratletisme, una nova edició (la 15) amb molts atletes (menys que d’altres mítings tenint en compte les circumstàncies) i amb molt producte català i estatal d’alt nivell.

La notícia més destacada a nivell general ha sigut el rècord d’Espanya de l’atleta madrilenya Sara Andrés, que amb 4.89m ha aconseguit la millor marca en F62. Andrés, a més, ha aconseguit la victòria en els 100mll (14.25). En les dues proves ha participat l’atleta gallega Desirée Vila.

Sara Andrés abans del salt de llargada. Foto Carrer Lliure

Pel que fa als catalans, cal destacar-ne dos noms. El primer el de Xavi Porras, que malgrat la seva veterania segueix en plena forma. Ha executat un últim salt a la llargada de 5.94m, una marca molt bona. Porras s’ha sentit satisfet un cop ha acabat el campionat.

L’altre nom ha estat el de Yassine Ouhdadi, l’atleta tortosí de L’Hospitalet Atletisme que ha aconseguit la victòria als 5000m amb marca de 14:54.28, a tocar del rècord europeu i de la mínima de Tòquio, que seguirà buscant.


Yassine Ouhdadi en un moment de la cursa. Foto Carrer Lliure

També cal destacar la participació de Joan Munar. L’atleta de Mallorca ha guanyat als 100mll (11.52) i als 200mll (23.10) en unes curses molt solvents pel del CAR, satisfet amb les marques i buscant millorar de cara a Tòquio, on participarà en la distància més curta.

El 200mll amb la victòria de Joan Munar. Foto Carrer Lliure

Altres resultats destacats, la victòria en els 400mll en cadira de rodes de Jose Manuel Quintero (56.28), Mari Carmen Paredes als 1500 (5:47.55), Lia Beel als 200m (28.66), Dionibel Rodríguez als 400mll (51.04), Sara Martínez a la llargada T12 (5.22), Paula Heras al Disc (18.30) i Francisco Campo al Pes (10.87).

Els voluntaris de L’Hospitalet Atletisme han vetllat en tot moment per la distància de seguretat i la competició s’ha celebrat amb totes les mesures pertinents. El president del club hospitalenc, Josep Maria Piqueras, ha agraït al finalitzar, l’aportació de tots els sponsors principals de l’ajuntament de L’Hospitalet.

Els resultats els trobareu aquí.