L’espectacle paralímpic torna a L’Hospitalet

L’espectacle paralímpic torna a L’Hospitalet

Malgrat les restriccions, el Meeting Paralympic de L’Hospitalet- Gran Premi Sauleda es podrà celebrar amb les mesures pertinents degut al seu caràcter internacional

Un any més, L’Hospitalet Atletisme continua essent fidel amb la seva aposta per l’atletisme adaptat i el proper dissabte organitzarà el 15è. Míting Internacional de L’Hospitalet – Gran Premi Sauleda al “Complex Esportiu Municipal de L’Hospitalet Nord”.

Aquesta edició del Míting Internacional serà diferent, doncs la dificultat en l’assistència d’atletes d’altres països i el fet de no tenir públic a l’estadi deixarà un sabor agredolç a l’ambient, malgrat el gran espectacle promès per part de l’organització.

L’equip, sota les màximes mesures de seguretat marcades pel protocol a seguir sobre la COVID-19, vol que aquest esdeveniment sigui un punt i seguit a la realitat que estem vivint. Recordem que avui mateix s’han decretat unes mesures que per ben poc no afecten a la celebració d’aquest campionat, tot i que el seu caire d’internacional l’ha permès continuar.


Les exigències mèdiques actuals han provocat que aquest any la presència d’atletes estrangers sigui més minsa de l’habitual però els millors atletes estatals i catalans hi assistiran amb la vista posada als Jocs Paralímpics de Tòquio.

Entre els atletes destacats hi seran Sara Andrés (present ahir a la roda de premsa virtual), que intentarà repetir els rècords del Món assolits l’any passat, Martín Parejo, Xavier Porras, Sara Martínez o Meritxell Payà, tots ells amb la intenció d’assolir les mínimes pels Jocs o pels Campionats d’Europa.

També assistiran aquells atletes que vesteixen la samarreta de L’Hospitalet Atletisme, com ara els sots-campions del Món Yassine Ouhdadi i Mari Carmen Paredes en 5000 metres i marató en categoria T12 respectivament, Ivan Soriano, Laia Fabra o Iván Hernández que lluitaran amb els millors.

Com sempre, L’Hospitalet Atletisme i la Fundació Pere Suñé demostren el seu compromís amb l’atletisme adaptat mantenint el seu Míting que està considerat un dels màxims referents Europeus.