L’espectacle paralímpic torna a L’Hospitalet

L’espectacle paralímpic torna a L’Hospitalet

Malgrat les restriccions, el Meeting Paralympic de L’Hospitalet- Gran Premi Sauleda es podrà celebrar amb les mesures pertinents degut al seu caràcter internacional

Un any més, L’Hospitalet Atletisme continua essent fidel amb la seva aposta per l’atletisme adaptat i el proper dissabte organitzarà el 15è. Míting Internacional de L’Hospitalet – Gran Premi Sauleda al “Complex Esportiu Municipal de L’Hospitalet Nord”.

Aquesta edició del Míting Internacional serà diferent, doncs la dificultat en l’assistència d’atletes d’altres països i el fet de no tenir públic a l’estadi deixarà un sabor agredolç a l’ambient, malgrat el gran espectacle promès per part de l’organització.

L’equip, sota les màximes mesures de seguretat marcades pel protocol a seguir sobre la COVID-19, vol que aquest esdeveniment sigui un punt i seguit a la realitat que estem vivint. Recordem que avui mateix s’han decretat unes mesures que per ben poc no afecten a la celebració d’aquest campionat, tot i que el seu caire d’internacional l’ha permès continuar.

distancia ı mans ı mascareta | ventilació

Les exigències mèdiques actuals han provocat que aquest any la presència d’atletes estrangers sigui més minsa de l’habitual però els millors atletes estatals i catalans hi assistiran amb la vista posada als Jocs Paralímpics de Tòquio.

Entre els atletes destacats hi seran Sara Andrés (present ahir a la roda de premsa virtual), que intentarà repetir els rècords del Món assolits l’any passat, Martín Parejo, Xavier Porras, Sara Martínez o Meritxell Payà, tots ells amb la intenció d’assolir les mínimes pels Jocs o pels Campionats d’Europa.

També assistiran aquells atletes que vesteixen la samarreta de L’Hospitalet Atletisme, com ara els sots-campions del Món Yassine Ouhdadi i Mari Carmen Paredes en 5000 metres i marató en categoria T12 respectivament, Ivan Soriano, Laia Fabra o Iván Hernández que lluitaran amb els millors.

Com sempre, L’Hospitalet Atletisme i la Fundació Pere Suñé demostren el seu compromís amb l’atletisme adaptat mantenint el seu Míting que està considerat un dels màxims referents Europeus.