L’Agrupa guanya en família

L’Agrupa guanya en família

El conjunt barceloní aconsegueix el títol de Campió de Clubs Sub20 en categoria masculina i femenina. El Lleida UA acaba com a sots-campió.

“El més fàcil era no anar” parlaven els tècnics dels clubs presents avui a l’Estadi Serrahima. I possiblement era cert. Avui només han assistit quatre entitats al Campionat de Clubs Sub20 de Catalunya: Agrupació de Catalunya, Lleida UA, Barcelona Atletisme i CA Nou Barris.

Daniel Cògul amb el seu entrenador. Foto Carrer Lliure

Finalment, complint els pronòstics, l’Agrupació de Catalunya ha aconseguit el títol en ambdues categories (masculina i femenina). En nois, victòria amb 47 punts, seguits del Lleida UA amb 36 i tercers el Barcelona Atletisme amb 34. En noies, el conjunt de Montjuïc ha sumat 50, per 33 del Lleida i tercers el Nou Barris amb 32.

Oriol López ha vençut en els 400mll. Foto Carrer Lliure

Amb tot, i malgrat la presència d’atletes destacats, cap dels equips podia comptar amb el 100% dels efectius, sobretot perquè la gran majoria porten una setmana entrenant, però hem vist moments de molta emoció.

Alba Ruiz del Nou Barris. Foto Carrer Lliure

L’Agrupa ha portat noms importants, com ara Adam Maijó, que ha vençut en el 1500 amb 4:17.34, els germans Torrero (Dani ha guanyat l’Alçada amb 1.95m i Ángel 2on al Triple amb 13.66), Alexia Palomero a la marxa (26:37.75 al 5000mm), Maria Navarro (49.67 al Martell i 2on lloc al Pes) i Ona Alonso, guanyant el 400t i el el 800m.


El Lleida també ha portat a diversos atletes amb nom dins de les categories inferiors. Daniel Cògul ha guanyat el Disc amb 47.53m i Pablo Oliver ho ha fet en el Martell (52.88m). Joan Pané ha guanyat al 110t (15.28s) i les velocistes Montse Mases (100 i 200) i Berta Segura (400mll) ho han fet en les seves proves.

Amine Ettalydy ha guanyat el Triple. Foto Carrer Lliure

Els dos clubs menors de Barcelona, el BCN Atletisme i el Nou Barris, ha lluitat fins al final per la segona posició. Atletes com Bemnet Vidal (CANB) en el 3000m (11:42.36) o el 4×100 del Barcelona At. han obtingut els tres punts i han donat emoció a la classificació de clubs.

Berta Ruiz en el salt de Triple. Foto Carrer Lliure

L’ambient entre els clubs ha sigut molt positiu, en general, conscients de la situació social i mantenint les mesures de distància en tot moment. Això sí, segueixen sent deures pendents les fotografies de grup, on sempre és més complicat mantenir les normes.

L’Agrupa aconsegueix els primers títols d’aquest Aire Lliure a nivell català. La setmana vinent viurem el Campionat sub18-20 individual a Igualada.