Jaël bestué se sotmet a una petita operació

Jaël bestué se sotmet a una petita operació

L’atleta del Barça haurà d’estar de baixa unes setmanes

L’atleta del Barça, Jaël Bestué, haurà d’estar unes setmanes aturada degut a una petita intervenció a la que se sotmetrà demà. Bestué, sots-campiona del món sub-18 i campiona acual dels 60mll i dels 200mll absoluts, ha tingut problemes físics als malucs de manera freqüent i passarà pel quiròfan per corregir la situació.

L’atleta de Sant Cugat del Vallès serà intervinguda del làbrum del maluc, una intervenció que servirà per cosir la zona propera a l’articulació i evitar que les friccions puguin provocar-li inflamacions com ha ocorregut fins ara.


A priori, i si les coses surten bé com s’espera, Bestué tornaria als entrenaments el proper mes de gener, un cop s’hagi recuperat al 100%. L’atleta està tranquil·la i desitja tornar el més aviat possible per no perdre part dels entrenaments de cara a la preparació de les competicions de 2021.

Aquesta temporada que s’acaba, l’atleta del Barça s’ha proclamat campiona dels 200mll i ha acabat com a sots-campiona dels 100mll en el darrer Campionat Absolut d’Espanya. Aquesta operació li permetrà superar uns problemes que arrossega des de fa temps a les pistes.