El president de L’HOSPITALET Atletisme fa balanç general

El president de L’HOSPITALET Atletisme fa balanç general

Josep Maria Piqueras explica al programa ‘LH En Joc’ de Televisió L’H que perdre el patrocinador dels últims anys (ISS) ha sigut un trasbals, però que lluiten per aconseguir-ne d’altres.

El president de L’Hospitalet Atletisme, Josep Maria Piqueras, i el director esportiu de l’entitat, David Rodríguez, van fer un balanç del que ha succeït al club en els últims mesos en el programa de televisió LH En Joc. Tan Piqueras com Rodríguez van voler destacar, primer de tot, el bon paper del club en el Campionat Absolut, abans d’entrar en altres temes.

“Fem un balanç positiu, ens alegrem molt per totes les medalles, en especial per l’or de la Sara (Gallego), havia tingut un any anterior difícil i ho té tot molt de cara per fer bons registres al 400t a l’estiu. També destaquem la medalla de la Sònia (Nassarre), de les Annes (Ruiz i Obradors) i d’un dels nous fitxatges, Xavi Barrubes” va explicar David Rodríguez.

El mateix director esportiu va voler trencar una llança a favor de la base del club: “Estem molt contents amb el que tenim, penseu que molts atletes es van quedar a les portes de medalla, a l’Olga (Morraja) li van treure el podi a l’últim llançament. Son atletes que sempre estan allà”

Pel que fa al president, Josep Maria Piqueras, va voler destacar el nivell general del club: “Ens dona molt de prestigi com a club haver acabat tercers en la suma de punts, ens posa molt amunt la combinació guanyadora masculina i femenina. Recordem que la setmana passada vam quedar primers en la suma de punts del sub23, per tant, tenim molt fons d’armari” va explicar


De la nova temporada, ambdós van voler destacar les altes i les baixes: “Cal destacar la marxa d’en Chuso (Garcia Bragado), malgrat que no va ser una baixa traumàtica, ell volia focalitzar-se en Tòquio i no volia participar en les lligues perquè potser aquest era l’últim any, ho entenem perfectament” va explicar Rodríguez. “Hem fet una aposta seriosa per atletes que cobriran llocs on no hi havia ningú. Som un club que ens recolzem molt amb la base, per tant aprofitar-nos és el primer objectiu però a vegades busquem peces fora que puguin encaixar bé” va comentar Piqueras.

El president de l’entitat també va voler comentar un dels temes més importants dels últims mesos en el sí del club, la marxa d’ISS com a patrocinador. “La veritat és que ha sigut un trasbals important, però els directius de l’empresa a Dinamarca volien eliminar el màrqueting esportiu, van tenir una baixada important a la borsa i van actuar de manera ràpida. Des de la directiva lluitem en cos i ànim per trobar, ja no un patrocinador, potser 10 de més petits. Sense anar més lluny, un dels que ja teníem (Sauleda) ens va trucar per aportar més i fer un esforç més gran” va explicar Piqueras.

Tots dos van coincidir que l’objectiu principal de L’Hospitalet Atletisme com a club es mantenir els dos conjunts a Divisió d’honor, un fet que feia molts anys que no passava.

Trobareu l’entrevista completa en aquest enllaç de la plana web lhdigital.cat.