Bruno Hortelano competirà amb llicència catalana

Bruno Hortelano competirà amb llicència catalana

L’atleta nascut a Austràlia té part de la família catalana i entrena al CAR de Sant Cugat. Durant la 2021 competirà amb llicència de Catalunya.

Bruno Hortelano competirà amb llicència catalana a partir del 2021. Tal i com ha confirmat el seu entorn a Carrer Lliure, l’atleta nascut a Austràlia i que ha viscut al Canadà i als Estats Units, correrà durant la propera temporada amb llicència de Catalunya. Hortelano entrena actualment al CAR de Sant Cugat. A més a més, part dels seus orígens els té aquí, doncs la seva mare és catalana (de l’Espluga de Francolí) i sempre ha tingut estima a les seves arrels maternals.

Hortelano, campió d’Europa en els 200mll al 2016, busca recuperar la seva millor versió després del greu accident que va patir precisament aquell mateix any, i ho fa en el centre d’alt rendiment entrenat per l’Álex Codina. Aquesta temporada ha batut el rècord d’Espanya de 150mll a Andorra amb marca de 15:42.


D’aquesta manera, Hortelano deixa de tenir llicència amb la Comunitat de Madrid i la passa a tenir amb Catalunya, raó per la qual, si fos precís i necessari, podria ser seleccionat per la Federació Catalana d’Atletisme per participar en el Campionat de Federacions. A més, amb molta probabilitat, serà una de les estrelles que podrem veure durant la temporada de Pista Coberta al Sant Jordi.

Bruno Hortelano és el vigent rècordman espanyol de 100m, 200m i 400mll. Hem d’estar pendents de saber en quina prova focalitzarà els esforços, tenint en compte que estem davant d’un any Olímpic i amb la possibilitat de campionats importants, com l’Europeu en Pista Coberta.