Acord per tenir públic al Sant Jordi

Acord per tenir públic al Sant Jordi

Des de carrer lliure podem anunciar una bona notícia, la Federació Catalana d’Atletisme acaba de tancar un acord per tal que la temporada de Pista Coberta 2021 al Palau Sant Jordi es pugui realitzar amb públic a les competicions. Després de repassar totes les normatives, dialogar amb els diferents estaments oficials i observar els darrers esdeveniments que s’han produït a l’estat espanyol, s’ha firmat un contracte pel cual al Sant Jordi podran accedir fins a 5.000 espectadors.

Amb aquest acord, sempre i quan s’accedeixi amb mascareta i previ rentat de mans i presa de temperatura, cap pare, ni mare, ni iaia, ni tieta és quedarà sense veure al seu apreciat atleta.

Però companys, en aquesta vida tot té un preu, la clau d’aquest acord és la contractació per un preu simbòlic de l’universal cantant Raphael, recordem els concerts que va oferir recentment al WiZink Center de Madrid. Per tenir públic durant la competició l’aclamat cantant de Linares haurà d’estar cantant de manera ininterrompuda. El PROCICAT ja ha advertit que en el moment que Raphael deixi de cantar, el Palau Sant Jordi serà desallotjat per unitats de la BRIMO ràpidament.

Per tal d’amenitzat les jornades s’està elaborant el repertori que cantarà Raphael, d’acord amb els millors atletes catalans i tenint en compte els gustos de cada especialitat atlètica. D’aquesta manera quan corri la banyolina Esther Guerrero, Raphael cantarà “Mi gran noche”, doncs darrerament l’atleta del New Balance ens ofereix grans nits de competició cada cop que es calça els claus.

El dies de proves combinades sonarà el “Ave María” en honor a María Vicente la millor atleta catalana de combinades catalana de tots els temps. Mentre que ens els 400m a petició del blaugrana Pau Fradera, Raphael interpretarà “El Tamborilero” en referència al gest tècnic que fan els quatrecentistes a la recta de meta.


En el moment que saltin a pista Pol Retamal i Jaël Bestué sonarà “Escándalo”, doncs és un escàndol la qualitat que tenen aquests joves velocistes del FC Barcelona i tothom s’ha d’assabentar de la seva participació. La cançó que sonarà en els 3.000m mentre competeixi el palamosí Adel Mechaal serà “Digan lo que digan”.

El gran èxit “Yo soy aquel” quedarà reservat per la tornada a competició d’atletes que han estat un temps fora de les pistes degut a lesions i volen tornar a ocupar el lloc que els hi correspon. Raphael cantarà “En carne viva” en dos moments especials, a les caigudes dels velocistes sobre la línia de meta on es cremen la pell contra el sintètic i en els moments previs dels salts horitzontals, on els atletes es piquen les cames fins al límit del dolor.

I per finalitzar totes les jornades, a petició popular, amb les llums apagades el gran mestre Raphael interpretarà “Como yo te amo”, en referència al gran amor que tenen tots els atletes i aficionats en general pel nostre estimat atletisme. Serà d’agrair que tothom acompanyin a l’intèrpret fent lluir les llanternes dels seus mòbils.

Tenint en compte que encara queden 15 dies per l’inici de la pista coberta al Palau Sant Jordi, la federació i el propi intèrpret estan oberts a rebre les vostres peticions per tal de personalitzar les competicions amb els millors èxits de Raphael.

L’equip de Carrer Lliure us desitja que passeu un bon dia dels Sants Innocents.