Tot terreny manresà

Tot terreny manresà

Marina Guerrero es va convertir en la protagonista del cap de setmana executant una primera jornada de la Lliga Iberdrola rodona.

Qui estava present a L’Hospitalet observant les evolucions dels atletes durant la primera jornada de la Divisió d’honor femenina de la Liga Iberdrola, va poder comprovar que diverses atletes van participar en dues proves. En general, qui ho feia, ho guardava tot per la bona i patia en la menys treballada, malgrat que en general, l’objectiu era clar: sumar el màxim de punts possibles.

D’entre totes, hi va haver una excepció. Una d’elles va desafiar la difícil prova dels 3000 obstacles just després d’haver corregut el 800mll. Solvència a banda, la realitat és que si no estàs ben preparat, rendir al màxim a les dues és molt complicat. No ho va ser per un autèntic portent físic, l’atleta de l’Avinent Manresa Marina Guerrero, que va assolir la victòria en les dues proves, amb molt d’esforç però també amb molta fiabilitat.

Després d’un 800m.ll. dominador, on va anar per davant tota l’estona i va trencar als últims 300 metres (temps de 2:10.63), va encarar la prova del 3000 obstacles, on va córrer tota l’estona al costat de la seva companya Mercé Guerra, excepte l’últim tram, on va decidir estirar, empentar fort, acabar de gastar les forces i buscar la victòria final. Per tots aquests mèrits, seria designada per la RFEA millor atleta de la jornada a L’Hospitalet.


Encara estem a principi de temporada, després de Pista Coberta vam fer una pausa i ara comencem els entrenaments de nivell.

L’atleta, de 24 anys, va aconseguir el títol de campiona de Catalunya absolut en 800m.ll. durant el passat campionat de Pista Coberta, en un gran final i una marca excel·lent, de 2:12.24. La seva evolució és natural, i de cara a Aire Lliure ha ensenyat les seves cartes.

“Encara estem a principi de temporada, després de Pista Coberta vam fer una pausa i ara comencem els entrenaments de nivell” explica la Marina a Carrer Lliure. “Durant el dissabte passat les sensacions van ser molt bones, m’ho vaig passar genial i em vaig trobar molt competitiva. La temporada té bona pinta” afegeix.

Amb un somriure va creuar l’arribada primera en dues ocasions, en dues proves diferents i encarant el cronòmetre de la mateixa manera. No trigarem a veure un nivell superior d’una atleta que, sense ser l’element més destacat, porta als gens la lluita i l’esforç atlètic: És la germana petita de l’atleta olímpica Esther Guerrero. A Manresa ja celebren l’arribada d’un nou diamant en brut.