Vieiro i Urrutia guanyadors del gp marxa manresa

Vieiro i Urrutia guanyadors del gp marxa manresa

El 13è Memorial Enric Vilaplana (1a prova de marxa del curs) es va disputar a la capital del Bages amb 12 podis de sis categories diferents

El gallec Roberto Vieiro va ser el guanyador de la prova sènior masculina en el GP de marxa de Manresa-13è Memorial Enric Vilaplana. L’atleta del CA Santiago va imposar-se davant dels atletes locals amb un temps de 22:44 en els 5km, per davant de Marc Guerrero (ISS L’H amb 23:11) i Mario Viñas (Agrupa amb 23:18).

En categoria femenina la vencedora va ser l’atleta Mireia Urrutia, del CA Canaletes, amb un temps de 24:13. L’atleta internacional va complir els pronòstics i va superar a Iria Teijeiro (Hinaco Monzón amb 24:52) i Alexia Palomero (Agrupa- 26:26).

Amb tot, cal destacar l’absència dels marxadors catalans més destacats, com ara Mar Juárez, Raquel González, o JA Garcia Bragado, ara mateix concentrats amb la RFEA a Sud-Àfrica.


Els clubs més dominadors en els podis van ser el CA Canaletes (amb 6 podis i dues victòries, la comentada d’Urrutia a la prova reina i la de Carles Mestre en el sub16 masculí), l’Agrupació de Catalunya (4 podis i dues victòries, de Núria Férriz als 2km sub12 i de Jana Peralta al km sub10) i el Runners el Vendrell (4 podis i les victòries de Griselda Serret (sub16 femení) i Martí Calatayud (sub10 masculí)

El conjunt local de l’Avinent Manresa va pujar a tres podis (plata màster per Guillem Pérez, i dues de bronze per Oriol Massaneda-sub14- i Arnau Rovira-sub10-.)

Els carrers de la capital bagenca van acollir a uns 150 marxadors i marxadores.

distancia ı mans ı mascareta | ventilació