Un pas més camí de Doha

Un pas més camí de Doha
La Raquel González va participar a la primera prova del IAAF Race Walk Challenge a Rio Maior (Portugal)

Els marxadors i les marxadores comencen a afinar amb el punt de mira situat a la Copa d’Europa de Marxa del proper mes de maig, que tindrà lloc a Alytus, Lituània. Allà, es jugaran les places per representar la sel·lecció espanyola al gran objectiu de la temporada: el Mundial de Doha.

Així doncs, la primera parada de la Challenge de la IAAF a Rio Maior, consistia per tots ells -i per la Raquel Gonzàlez en particular- un segon test per avaluar la progressió del seu estat de forma en la preparació mundialista. El primer havia estat el Nacional d’Oropesa, el passat 17 de març. Allà, la Raquel va ser segona amb un registre de 1:31:40.


Ja a terres portugueses, la nostra representant va tenir una actuació ben destacada. Fregant el podi, va acabar entrant a meta en una bona quarta posició i, sobre tot, amb un registre de 1:30:17 que representava la tranquil·litat: mínima mundialista (i olímpica!) a la butxaca.

Aquesta bona actuació en una competició del més alt nivell internacional, fa pensar que tot marxa sobre rodes. Ara, queda un darrer mes de preparació per acabar d’afinar de cara a la Copa d’Europa, agafar aire i, si tot va bé, encarar la definitiva preparació cap al Mundial.