Manresa es prepara pel campionat de tardor

Manresa es prepara pel campionat de tardor

La prova acull a uns 700 atletes entre les categories sub10 i sub16 escollits en quatre jornades prèvies. El club de la capital del Bages sempre s’ha mostrat obert a l’organització d’aquest tipus de competicions.

El proper dissabte 16 de novembre tindrà lloc a l’estadi municipal del Congost la final de la 1a edició del Campionat de Catalunya de Tardor de promoció, on un gruix gran d’atletes d’entre 9 i 15 anys participaran en diverses proves, classificats prèviament en quatre jornades anteriors, per decidir els millors atletes de cada categoria. Aquesta competició, de nova creació per part de la FCA, s’examina el dissabte amb la gran final.

En una maratoniana jornada de les 9.30 del matí a les 19h, els atletes participaran en un centenar de proves. Es repartiran medalles als tres primers atletes classificats de cada prova, a nivell masculí i femení. També hi haurà trofeus als tres primers clubs amb millor puntuació de la classificació que sortirà de la puntuació de totes les proves i categories de la Jornada Final. L’entitat que sumi més punts en aquest últim dia serà la guanyadora del Campionat Catalunya de Tardor temporada 2019-2020.


La llista definitiva d’atletes classificats i apuntats la podreu trobar en aquest enllaç de la FCA. Escoles com la de la UCA, el Cornellà Atlètic, l’Agrupació Catalunya o el mateix Avinent Manresa, organitzador juntament amb la FCA, hi seran presents amb una gran quantitat d’atletes amb opcions de medalla. Totes les proves que es disputin seran finals, repartides en 58 durant la jornada matinal i 44 durant la sessió de la tarda.

Recordem que el campionat de Catalunya de Tardor s’ha dividit en quatre jornades prèvies on els atletes havien de buscar la classificació mitjançant els punts aconseguits. Les seus d’aquelles jornades van ser Rubí en dues ocasions, Santa Coloma de Gramenet i Mollet del Vallès. Aquesta era la primera edició d’aquesta nova competició, que ha substituït al Trofeu Promoció que s’organitzava anys anteriors. La ciutat de Manresa i el seu club, l’Avinent Manresa, sempre s’han mostrat oberts a l’hora de rebre els grans campionats de promoció organitzats per la Federació Catalana.