Llorenç Sales prepara l’assalt a Tòquio 2020

Llorenç Sales prepara l’assalt a Tòquio 2020

L’atleta ebrenc va presentar el nou projecte “Sales 2020: La il·lusió d’un territori” de cara a poder tenir més suports durant l’any en la cursa per arribar als Jocs Olímpics

Llorenç Sales té com a clar objectiu arribar als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Si ho aconseguís, seria el primera atleta masculí de les Terres de l’Ebre en assolir aquest repte. De cara a aquest objectiu, Sales i la Unió Atlètica Montsià van posar en marxa el projecte ‘Sales 2020’, amb la intenció de recaptar fons des de tres llocs diferents: les institucions públiques (els ajuntaments d’Amposta i La Galera), les empreses privades (amb aportacions monetàries o materials) i una campanya de Crowdfunding a través de Verkami que començarà en breu ( https://www.verkami.com/projects/23047-sales-2020-la-illusio-dun-territori).

En declaracions a Carrer Lliure, Sales explica que “aquelles persones que creguin en el projecte i vulguin ajudar a fer realitat el meu somni Olímpic poden fer una petita aportació a través de la plana web. A canvi, podran tenir accés per seguir el meu dia a dia en els entrenaments i preguntar-me els dubtes pertinents”.

Llorenç Sales vol dedicar-se plenament als seus entrenaments, sense haver de compaginar-ho amb cap altra feina, de cara a poder tenir més opcions. Actualment, Sales té contracte laboral com atleta amb la UAM, una situació atípica en gairebé la gran majoria de clubs. No obstant, admet que “els atletes necessitem reinventar-nos de cara a poder sortir de la precarietat que molts patim”.

L’acte de presentació es va celebrar a finals d’octubre a l’ajuntament de La Galera i va comptar amb les intervencions del coordinador del projecte ‘Sales 2020: la il·lusió d’un territori’, Pau Cecília, la representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny; el regidor d’Amposta, Tomàs Bertomeu; i l’alcalde de La Galera, Ramon Muñoz.

distancia ı mans ı mascareta