Els llançadors màsters arrenquen motors

Els llançadors màsters arrenquen motors

Passada ja la Setmana Santa comença oficiosament la temporada d’aire lliure, i pels màsters no és menys. Estem en una temporada estranya, on després de l’estiu encara quedaran ben bé 4 mesos de temporada oficial amb tot el peix venut. Això convida a replantejar-se el calendari atlètic que acabarà el proper 31 de desembre i que permetrà reubicar competicions tradicionalment comprimides al maig, juny i principis de juliol.

Però el calendari màster (abans Veterans) sempre s’ha estirat ben bé fins al setembre-octubre, i ja ara al calendari es comença a veure un reguitzell de controls i mítings, com el del proper cap de setmana a Mar Bella amb el 14è Meeting Català de Veteranes i Veterans (2n Memorial Valentí Huch) o el 19 de maig amb el 6è Míting Màster Ciutat de Gavà, que serveixen per veure que els màster tenen ganes de pista. Però com sempre els llançadors van per lliure.

Aquest cap de setmana tocava el pentatló de llançaments màster, i va tocar anar a torejar a Palafrugell. Martell, Pes, Disc, Javelina i Martell pesat, tot d’una tacada, alguns buscant la mínima per poder anar al Campionat d’Espanya de Federacions de Proves Combinades d’aquí a 15 dies a Madrid, i altres per pur vici.


A l’atletisme els llançadors són especials, però quan arriben al grau de Màster, la cosa es dispara. Són moltes hores junts als concursos, viatges, competicions. Compartir aquí les marques és fàcil, però destacar-ne alguna és molt complicat.

Les marques? Millor mireu-les vosaltres!

Foto de portada: ©Alberto Rey Cordero