El FC Barcelona triomfador del campionat Sub20

El FC Barcelona triomfador del campionat Sub20

El FC Barcelona es va emportar la victòria tant en nois com en noies al campionat sub-20 en Pista Coberta disputat el passat dissabte a Sabadell. El club blaugrana es va adjudicar el seu 11è títol (setè consecutiu) en nois i es reivindica així com el gran dominador en aquesta categoria, amb noms destacats com el d’Arnau Monne (arribat aquesta temporada del CA Xafatolls), Bernat Erta o Àlex Gràcia, que van complir les expectatives malgrat l’enorme competitivitat amb els seus perseguidors, destacant l’Agrupació de Catalunya i el Cornellà, que es van quedar amb la mel als llavis.

En noies cal destacar els dos rècords del campionat que van aconseguir, d’una banda, l’atleta sub-18 del Barça Júlia de la Piedra, que va córrer el 3.000m en 10:07.21s i de l’altre, la saltadora de Triple del Cornellà Atlètic Diwa Vila, que va aconseguir una marca de 12.18m en el seu tercer i últim salt. De nou, el conjunt blaugrana seria el gran dominador, derrotant els seus perseguidors (Cornellà i Avinent Manresa) per un marge ajustat però còmode, trencat per la diferència de les seves peces importants. Jael Bestué en 200ml, Eva Santidrián en 400ml o Júlia Garcia en 800ml, van aconseguir la victòria i només la victòria de la Laia Sola en 60ml va trencar la plena hegemonia en les distàncies més curtes. En total, 7 victòries en 13 proves.


Aquest campionat sub-20 ha estat el primer plat del que vindrà el proper cap de setmana, amb la disputa del campionat absolut de clubs en Pista Coberta. Dissabte viurem la final B i el diumenge gaudirem d’una final A amb els vuit millors clubs masculins (Barça, ISS L’Hospitalet, Agrupa, Cornellà, Igualada, Sabadell, Lleida i Canaletes) i els vuit millors clubs femenins (Barça, Agrupa, Avinent, ISS L’Hospitalet, Igualada, Lleida, Canaletes i Cornellà). El FC Barcelona va aconseguir la victòria tant en nois com en noies la temporada passada.