Dues cites més de cros aquest cap de setmana

Dues cites més de cros aquest cap de setmana

Arenys de Mar i de Munt i Sant Hilari Sacalm acolliran dues proves amb recorregut dins del calendari català

Aquest cap de setmana es disputen dues proves arrelades al calendari català de Cros. Seran el focus d’atenció del cap de setmana al nostre territori (malgrat que a nivell estatal es disputa el Cros d’Atapuerca amb presència d’atletes catalans). Arenys de Mar i de Munt i Sant Hilari Sacalm reben amb els braços oberts dues proves del circuit gironí i maresmenc.

Al Maresme es disputarà el dissabte 9 el 40è Cros dels Arenys, amb la col·laboració de Gesport i el Consell Esportiu del Maresme, i amb l’organització de la Penya Apa Anem-hi d’Arenys i els ajuntaments dels dos municipis. La prova començarà a les 10h amb la cursa sub-16 sub-18 i els plats forts arribaran a les 11.40h (amb la disputa del Cros absolut femení de 4km) i a les 12.10h ( amb el Cros masculí de 5.8km). Al guanyador d’aquesta prova li serà lliurat el Trofeu Memorial Lluís Garcia Baena, “Titín”.

Durant el diumenge tindrà lloc el 37è Cros Sant Hilari, prova del Circuit gironí de Cros i la que es disputa a més alçada. Les curses començaran a les 10h amb la OPEN i a les 11.10h (sènior femení) i 11.30h (sènior masculí) arribaran les dues curses reina. L’organitzador és el Consell Esportiu de la Selva i hi participaran atletes del Club Atletisme Lloret i del CA Santa Cristina d’Aro, com a entitats més destacades que han confirmat la seva assistència. El circuit, de 3.700 metres el més llarg (sènior), transcorrerà per la zona esportiva de Sant Hilari Sacalm.

Trobareu més informació als webs del Consell Comarcal de la Selva i de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

Cartell del 40è Cros dels Arenys