CA Nou Barris i Barcelona At., OR al Màster de clubs

CA Nou Barris i Barcelona At., OR al Màster de clubs

Castellar del Vallès va ser la seu escollida per la Federació per acollir el 13è Campionat de Catalunya de Clubs Màsters. El club local (CA Castellar) va assumir un cop més l’organització d’aquest campionat, repetint l’experiència viscuda la temporada passada, però tenint el suport de la secretaria per part de la Federació Catalana d’Atletisme.

El matí es va aixecar assolellat però una mica ventós, fet que va perjudicar els corredors de velocitat i els saltadors de llargada. No cal dir que el suport pròpiament dit de l’organització va ser admirable, malgrat la complicació que té un esdeveniment d’aquest tipus, i van passar amb nota la implicació que hi va posar el club.

Caldria ressaltar que enguany el reglament va patir lleugeres modificacions, amb la incorporació d’alguna prova, l’autorització que cada atleta pogués fer-ne dues, i tenint en compte que de la puntuació final de cada club restarien les dues pitjors puntuacions assolides.

6 equips femenins i 12 de masculins.

Els dos clubs femenins més potents en l’actualitat no van faltar a la cita, el Barcelona Atletisme, que va ser el guanyador final, i el seu gran rival l’Avinent CA Manresa, segon, amb algunes baixes importants. El Club Atletisme Granollers que per primera vegada va presentar equip amb poques atletes, va assolir un meritori tercer lloc, tenint en compte que no van inscriure la prova del relleu.

Podi femení del Campionat de Catalunya de Clubs Màster 2019. ©Foto: Guillem Arderius (CAC) – Castellar del Vallès

Els altres 3 equips van ser el CA Tarragona que va quedar en quarta posició a 1 punt del tercer, El GA Lluïsos de Mataró es va classificar en cinquena posició, i finalment el Pratenc AA en sisena posició tanca la classificació.


1
BARCELONA AT.
51 punts
2AVINENT MANRESA42 punts
3CA GRANOLLERS34 punts
4CA TARRAGONA33 punts
5GA LLÜISOS MATARO30 punts
6PRATENC AA21 punts
Pols fins al final al masculí

En l’apartat masculí, la cosa va ser més renyida. La rivalitat dels dos primer classificats va quedar molt palesa al llarg de la jornada amb un emocionant desenllaç, una puntuació molt ajustada en que el relleu 4 x 400 pràcticament va ser decisiu, ja que CA Nou Barris va guanyar la prova decantant la balança cap al seu costat.

1
CA NOU BARRIS
159 punts
2PRATENC AA157 punts
3CE UNIVERSITARI140 punts
4BARCELONA AT.138 punts
5CA TARRAGONA 123 punts
6AVINENT MANRESA105 punts
7JA SABADELL98 punts
8UA TERRASSA 96 punts
9GA LLUÏSOS MATARÓ95 punts
10CA GRANOLLERS83 punts
11CA CASTELLAR76 punts
12CA IGUALADA72 punts

El guanyador final va ser el CA Nou Barris, i el tot poderós Pratenc AA va ser el segon però amb marge molt estret.

Podi masculí del Pratenc, Universitari i el Nou Barris a dalt de tot. ©Foto: Guillem Arderius (CAC) – Castellar del Vallès

Destaquem que en aquesta ocasió no es va batre cap rècord de Catalunya però no per això va ser menys emocionant.

Resultats aquí

©Foto de portada: Guillem Arderius (CAC) – Castellar del Vallès